Avoimet työpaikat

Työntekijä Kotipizzalle, Pohjois-Savo, Kuopio

Toimiala: Ravitsemispalvelut
Työpaikkoja: 1
Alue: Pohjois-Savo
Paikkakunta: Kuopio
Palkkaus: MaRaVa tes


Toiminnan kasvaessa, etsimme Kotipizzalle ravintolatyöntekijöitä Kuopion toimipisteille!

Toivomme että voisit sitoutua pidemmäksin aikaa, sillä töitä riittää ja tunteja tulee reilusti! Työtehtäviisi kuuluu mm. pizzanvalmistus, kassatyöskentely, kotiinkuljetukset sekä yleisestä siisteydestä huolehtiminen. Saat tehtäviisi kattavan perehdytyksen ja tukenasi on aina huippu-työyhteisö! Aikaisempaa kokemusta ravintola-alalta et tarvitse!

Mitä odotamme sinulta:

- Iloista ja ahkeraa luonnetta

- Hyvää paineensietokykyä

- Motivaatiota oppia ja omaksua uusia asioita

- Hygieniapassia

- B-ajokorttia

- Suomenkielen taitoa

Tarjoamme sinulle loistavan työpaikan, mukavilla työkavereilla ja mahdollisuuden kehittyä pizzanpaiston rautaiseksi ammattilaiseksi!

Palkkaus on MaRaVa TES:n mukainen.

Kiinnostuitko? Mikäli vastauksesi on kyllä, jätä hakemus mahdollisimman pikaisesti. Täytämme paikkoja heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Lisätietoja antaa Toni Lipponen, 0400 551 463 tai toni.lipponen@jeesipalvelut.fi

www.jeesipalvelut.fi

Kuopiolaisina tunnemme hyvin alueen ihmiset, yritykset ja toimialat. Haluamme saada oikeat työntekijät ja työpaikat kohtaamaan. Kokemuksemme ja intohimomme myötä syntyi Jeesi Henkilöstöpalvelut Oy syksyllä 2017. Visiomme on olla toimialamme paras palveluyritys sekä tavoitettavuuden että laadun suhteen. Toimintamme perustuu luottamukseen ja pitkäaikaisiin kumppanuuksiin.

Ota meidät seurantaan myös somessa, jotta saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista työpaikoista!

www.instagram.com/jeesipalvelut

www.facebook.com/jeesipalvelut


Avoin hakemus

Jätä meille avoin hakemus, vaikka toiveittesi mukaista työpaikkaa ei olisikaan juuri nyt tarjolla. Olemme yhteydessä sinuun, mikäli hakemaasi vastaavaa työtä tulee tarjolle. Osa työpaikoista täytetään ilman erillistä työnhakuilmoitusta.

JEESAAMME SINUA TYÖNHAUSSA

Kaikki palvelumme ovat työnhakijoille luottamuksellisia ja maksuttomia. Töiden hakeminen kauttamme ei velvoita ottamaan vastaan tarjolla olevaa työtehtävää. Otamme työnhakemuksensa jättäneisiin yhteyttä, mikäli meillä on tarjota hakijan osaamisalueen tai kiinnostuksen mukaista työtä.

Katso avoimet työpaikat ja hae haluamaasi työtä. Osa työpaikoista täytetään jo hakuprosessin aikana, joten ole ripeä!