Avoimet työpaikat

Rengasasentaja, Kuopio

Toimiala: Autoala
Työpaikkoja: 6
Alue: Pohjois-Savo
Paikkakunta: Kuopio
Palkkaus: TES tai sopimuksen mukaan


Haemme asiakasyrityksellemme rengasliikkeeseen rivakoita ja työtä pelkäämättömiä henkilöitä RENGASASENTAJIKSI tulevan syksysesongin ajaksi.

Sesonkiaika kestää yleensä 2-4 viikkoa ja sijoittuu loka-marraskuun vaihteeseen.

Aiempi kokemus rengasasennuksista on etu, mutta ei välttämätöntä. Tärkeintä on positiivinen ja aktiivinen asenne, asiakasyrityksemme kouluttaa sinut tehtävään.

Työntekijältä odotamme:

- positiivista asennetta
- korkeaa työmotivaatiota
- reipasta asennetta työtä kohtaan 
- hyvää yleiskuntoa
- suomen kielen taitoa

Kiinnostuitko? Mikäli vastauksesi on kyllä, jätä hakemus oheisen linkin tai kotisivujemme kautta mahdollisimman pikaisesti, mutta viimeistään 30.9.2020. Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja antaa Mikko Rissanen 044 5354 555, mikko.rissanen@jeesipalvelut.fi

Kuopiolaisina tunnemme hyvin alueen ihmiset, yritykset ja toimialat. Haluamme saada oikeat työntekijät ja työpaikat kohtaamaan. Kokemuksemme ja intohimomme myötä syntyi Jeesi Henkilöstöpalvelut Oy syksyllä 2017. Visiomme on olla toimialamme paras palveluyritys sekä tavoitettavuuden että laadun suhteen. Toimintamme perustuu luottamukseen ja pitkäaikaisiin kumppanuuksiin. Olemme saaneet olla useiden kasvuyritysten tukena vaativissakin rekrytointiprojekteissa.


Avoin hakemus

Jätä meille avoin hakemus, vaikka toiveittesi mukaista työpaikkaa ei olisikaan juuri nyt tarjolla. Olemme yhteydessä sinuun, mikäli hakemaasi vastaavaa työtä tulee tarjolle. Osa työpaikoista täytetään ilman erillistä työnhakuilmoitusta.

JEESAAMME SINUA TYÖNHAUSSA

Kaikki palvelumme ovat työnhakijoille luottamuksellisia ja maksuttomia. Töiden hakeminen kauttamme ei velvoita ottamaan vastaan tarjolla olevaa työtehtävää. Otamme työnhakemuksensa jättäneisiin yhteyttä, mikäli meillä on tarjota hakijan osaamisalueen tai kiinnostuksen mukaista työtä.

Katso avoimet työpaikat ja hae haluamaasi työtä. Osa työpaikoista täytetään jo hakuprosessin aikana, joten ole ripeä!