Avoimet työpaikat

Kahvila/ravintolatyöntekijä, Kuopio

Toimiala: Ravitsemispalvelut
Työpaikkoja: 1
Alue: Pohjois-Savo
Paikkakunta: Kuopio
Palkkaus: TES tai sopimuksen mukaan


Kuopion rautatieaseman Cafe Asema B/B on uudistunut ja tarjoaa aitoja elämyksiä aseman kahvilassa. Meiltä löytyy neljä viihtyisää huonetta edulliseen majoitukseen aivan keskustan tuntumassa. Saat lisäksi laadukkaita viemisiä kotiin, ystäville tai vaikkapa mökille. Cafe Asema on myös viehättävä paikka järjestää erilaisia tapahtumia.  

Etsimme nyt iloiseen joukkoomme monitaitoista kahvila/ravintolatyöntekijää, joka viihtyy myös keittiön puolella loihtimassa maistuvaa tarjottavaa aamiaispöytään ja kahvilaan. Tarjomme töitä alkuun vähintään 20/tuntia viikossa mutta jatkossa sinulla on mahdollisuus täysiin tunteihin osaamisen mukaan. Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan.

 Työntekijältä odotamme:

- ravintola-alan koulutusta tai työn kautta hankittua kokemusta

- hygieniapassia

- tiimityöskentelytaitoja 

- hyviä vuorovaikutustaitoja

- reipasta asennetta työntekoa kohtaan

- paineensietokykyä kiireen keskellä

- suomen kielen taitoa, muu kielitaito eduksi

- eduksi katsomme kokemuksen hotellin varausjärjestelmistä

Kiinnostuitko? Mikäli vastauksesi on kyllä, jätä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pikaisesti. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja saat soittamalla Vesa Vesterinen p. 044 0511 555, vesa.vesterinen@jeesipalvelut.fi

Kuopiolaisina tunnemme hyvin alueen ihmiset, yritykset ja toimialat. Haluamme saada oikeat työntekijät ja työpaikat kohtaamaan. Kokemuksemme ja intohimomme myötä syntyi Jeesi Henkilöstöpalvelut Oy syksyllä 2017. Olemme vakiinnuttaneet paikkamme luotettavana työnantaja Pohjois-Savon talousalueella, josta osoituksena yli 1000 solmittua työsuhdetta. Visiomme on olla toimialamme paras palveluyritys sekä tavoitettavuuden että laadun suhteen. Toimintamme perustuu luottamukseen ja pitkäaikaisiin kumppanuuksiin.


Avoin hakemus

Jätä meille avoin hakemus, vaikka toiveittesi mukaista työpaikkaa ei olisikaan juuri nyt tarjolla. Olemme yhteydessä sinuun, mikäli hakemaasi vastaavaa työtä tulee tarjolle. Osa työpaikoista täytetään ilman erillistä työnhakuilmoitusta.

JEESAAMME SINUA TYÖNHAUSSA

Kaikki palvelumme ovat työnhakijoille luottamuksellisia ja maksuttomia. Töiden hakeminen kauttamme ei velvoita ottamaan vastaan tarjolla olevaa työtehtävää. Otamme työnhakemuksensa jättäneisiin yhteyttä, mikäli meillä on tarjota hakijan osaamisalueen tai kiinnostuksen mukaista työtä.

Katso avoimet työpaikat ja hae haluamaasi työtä. Osa työpaikoista täytetään jo hakuprosessin aikana, joten ole ripeä!