Avoimet työpaikat

Pesulatyöntekijä, Pohjois-Savo, Kuopio

Toimiala: Tekstiili- ja vaatetusala (TEVA)
Työpaikkoja: 1
Alue: Pohjois-Savo
Paikkakunta: Kuopio
Palkkaus: Tekstiilihuoltoala tai sopimuksen mukaan


Laatupesu on vuonna 1959 perustettu tekstiilihuoltoalan perheyritys. Toimialueemme kattaa Savo-Karjalan ja Keski-Suomen alueet. Palvelemme yrityksiä, kuntia, yhteisöjä ja yksityisiä kuluttajia. Palveluitamme ovat mm. vuokra- ja logomatot, työvaatteiden pesu ja vuokraus, saniteettitilatuotteet, Putseri teollisuuspyyhkeet, imeytysmatot ja pesulapalvelut. Arvoina meillä on asiakaslähtöisyys, laatu, työhyvinvointi sekä ympäristö. Arvostamme aidosti asiakkaitamme ja haluamme vastata asiakkaidemme tarpeisiin.

Lue lisää meistä, toiminnastamme ja historiastamme www.laatupesu.fi

Etsimme Laatupesulle pesulatyöntekijää vuokramattojen pesu- ja varastotoimintoihin. Uudet upeat toimitilat sijaitsevat Kuopiossa, Pienessä Neulamässä. Tehtäväsi on kattavan perehdytyksen jälkeen hoitaa itsenäisesti kesäloman tuuraus. Työ alkaa 13.6. kahden viikon perehdytyksellä ja kestää sen jälkeen arviolta elokuulle saakka. Työ on myös mahdollista aloittaa jo huhtikuussa talviloman tuurauksella ja tällöin työt jatkuvat sitten kesäkuussa kesäloman tuurauksella. Tehtävä edellyttää hyvää fyysistä kuntoa ja teknistä näkemystä ongelmanratkaisutilanteissa. Päivittäinen työaika voi vaihdella käsiteltävien tuotteiden mukaan. Tarjoamme loistavat työkaverit perinteikkäässä Kuopiolaisessa yrityksessä.

Työntekijältä odotamme:

- joustoa työajoissa (päivittäinen työaika voi vaihdella aamupäivästä aina yömyöhään saakka)

- hyvää fyysistä kuntoa

- reipasta asennetta työntekoa kohtaan

- tiimityöskentelytaitoja

- tarkkuutta ja huolellisuutta

- oma-aloitteellisuutta

- suomen kielen taitoa

Kiinnostuitko? Mikäli vastauksesi on kyllä, jätä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pikaisesti mutta viimeistään 31.5.2022. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja antaa Vesa Vesterinen p. 0440 511 555, vesa.vesterinen@jeesipalvelut.fi

Kuopiolaisina tunnemme hyvin alueen ihmiset, yritykset ja toimialat. Haluamme saada oikeat työntekijät ja työpaikat kohtaamaan. Kokemuksemme ja intohimomme myötä syntyi Jeesi Henkilöstöpalvelut Oy syksyllä 2017. Visiomme on olla toimialamme paras palveluyritys sekä tavoitettavuuden että laadun suhteen. Toimintamme perustuu luottamukseen ja pitkäaikaisiin kumppanuuksiin.

Ota meidät seurantaan myös somessa, jotta saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista työpaikoista!

www.instagram.com/jeesipalvelut

www.facebook.com/jeesipalvelut


Avoin hakemus

Jätä meille avoin hakemus, vaikka toiveittesi mukaista työpaikkaa ei olisikaan juuri nyt tarjolla. Olemme yhteydessä sinuun, mikäli hakemaasi vastaavaa työtä tulee tarjolle. Osa työpaikoista täytetään ilman erillistä työnhakuilmoitusta.

JEESAAMME SINUA TYÖNHAUSSA

Kaikki palvelumme ovat työnhakijoille luottamuksellisia ja maksuttomia. Töiden hakeminen kauttamme ei velvoita ottamaan vastaan tarjolla olevaa työtehtävää. Otamme työnhakemuksensa jättäneisiin yhteyttä, mikäli meillä on tarjota hakijan osaamisalueen tai kiinnostuksen mukaista työtä.

Katso avoimet työpaikat ja hae haluamaasi työtä. Osa työpaikoista täytetään jo hakuprosessin aikana, joten ole ripeä!