Avoimet työpaikat

Elintarviketyöntekijä, Pohjois-Savo, Kuopio

Toimiala: Elintarviketeollisuus
Työpaikkoja: 3
Alue: Pohjois-Savo
Paikkakunta: Kuopio
Palkkaus: TES tai sopimuksen mukaan


Haemme elintarviketyöntekijöitä usealle asiakasyrityksellemme.

Työt voivat olla kestoltaan muutamasta päivästä, useampiin kuukausiin, mutta pääsääntöisesti haemme henkilöitä lomien/sairaslomien tuurauksiin sekä sesonkiapuihin. Toivomme että voisit työskennellä kaikkien asiakkaidemme toimipisteillä, jolloin töitäkin on tarjolla enemmän. Jos kaipaat kokopäivätöitä, sekin on hyvin mahdollista järjestää.

Työsi koostuu monipuolisista elintarviketeollisuuden pakkaus- ja linjastotöistä, sekä varasto- ja keräilytoiminnoista. Aiemmasta kokemuksesta elintarvikealalla on hakijalle etua mutta se ei ole välttämättömyys sillä sinut koulutetaan jokaiseen annettuun tehtävään.

Työntekijältä odotamme:

  • joustavuutta työaikojen suhteen
  • sitoutumista oppimisprosessiin
  • tiimityöskentelytaitoja 
  • ripeää otetta työntekoa kohtaan
  • reipasta ja aurinkoista asennetta
  • suomen kielen taitoa

Kiinnostuitko? Mikäli vastauksesi on kyllä, jätä hakemus mahdollisimman pikaisesti. Lisätietoja antaa Toni Lipponen, 0400 551 463 tai toni.lipponen@jeesipalvelut.fi www.jeesipalvelut.fi

Kuopiolaisina tunnemme hyvin alueen ihmiset, yritykset ja toimialat. Haluamme saada oikeat työntekijät ja työpaikat kohtaamaan. Kokemuksemme ja intohimomme myötä syntyi Jeesi Henkilöstöpalvelut Oy syksyllä 2017. Visiomme on olla toimialamme paras palveluyritys sekä tavoitettavuuden että laadun suhteen. Toimintamme perustuu luottamukseen ja pitkäaikaisiin kumppanuuksiin.

Ota meidät seurantaan myös somessa, jotta saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista työpaikoista!

www.instagram.com/jeesipalvelut

www.facebook.com/jeesipalvelut


Avoin hakemus

Jätä meille avoin hakemus, vaikka toiveittesi mukaista työpaikkaa ei olisikaan juuri nyt tarjolla. Olemme yhteydessä sinuun, mikäli hakemaasi vastaavaa työtä tulee tarjolle. Osa työpaikoista täytetään ilman erillistä työnhakuilmoitusta.

JEESAAMME SINUA TYÖNHAUSSA

Kaikki palvelumme ovat työnhakijoille luottamuksellisia ja maksuttomia. Töiden hakeminen kauttamme ei velvoita ottamaan vastaan tarjolla olevaa työtehtävää. Otamme työnhakemuksensa jättäneisiin yhteyttä, mikäli meillä on tarjota hakijan osaamisalueen tai kiinnostuksen mukaista työtä.

Katso avoimet työpaikat ja hae haluamaasi työtä. Osa työpaikoista täytetään jo hakuprosessin aikana, joten ole ripeä!