JEESI-Rekrytointipalvelut

KUMPPANISI REKRYTOINNISSA

Tarvitsetko osaavaa tekijää, työvoimaa uuteen projektiin, hankkeeseen tai pätevää tuuraajaa loman, sairastumisen tai muun poissaolon ajaksi? Tarjoamme yrityksille kattavat ja monipuoliset rekrytointipalvelut.

Toimimme kumppanina, ja jeesaamme koko rekrytointiprosessin ajan. Olemme rekrytointiprosessin asiantuntijoita tuntemalla toimialojen erityispiirteet, lainsäädönnön sekä työehtosopimukset.
 

JEESI-REKRYTOINTIPALVELUT

Tarjoamme eri alojen yrityksille yksilöllisesti räätälöityjä rekrytointiratkaisuja. Palvelumme kattaa tarvittaessa koko rekrytointiprosessin. Osallistumme myös rekrytoinnin osakokonaisuuksien tekemiseen, kuten hakemusten esikarsintaan, ja tarvittaessa hoidamme soveltuvuusarvioinnit yhteistyökumppaneidemme kautta.
 

JA NÄIN SE TOIMII

Onnistuneen rekrytoinnin perusta on huolellinen pohjatyö. Yhteisessä aloituspalaverissa kartoitamme muun muassa aikataulut, osaamisen ynnä muut hakuprosessiin liittyvät tekijät. Pidämme sinut ajan tasalla koko prosessin ajan ja lopullisen valinnan teet, luonnollisesti, sinä itse. Haku toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti avoimena tai anonyyminä. Avoimessa haussa yritys ja haetun paikan tiedot näkyvät käyttämissämme rekrytointikanavissa. Anonyymissä haussa yrityksen nimi ja työpaikan tarkemmat tiedot julkistetaan ainoastaan rekrytointiprosessissa edenneille.

Haastatteluiden jälkeen esittelemme tehtävään soveltuvimmat henkilöt asiakasyrityksellenne ja osallistumme tarvittaessa jatkohaastatteluihin. Haluamme varmistaa, että kaikki sujuu suunnitellusti myös rekrytointipäätöksen tekemisen ja työsopimuksen allekirjoittamisen jälkeen. Olemme aina molempien osapuolien käytettävissä myös rekrytointiprosessin päätyttyä.