Työnhakijalle

VUOKRATYÖ ON MAHDOLLISUUS

Missä juuri sinä olet hyvä? Etsimme sinulle monipuolisia työtehtäviä useimmilta toimialoilta, sinä päätät mitä työtä olet valmis ottamaan vastaan. Kauttamme voit työskennellä joustavasti oman elämäntilanteesi mukaan: opiskeluiden ohessa, välivuoden lomassa, työpaikkaa vaihtaessa tai uusia haasteita etsiessä.

Monipuolinen Jeesi-vuokratyö

Jeesi Henkilöstöpalveluissa olemme erikoistuneet työnhakijoiden työllistämiseen ja tarjoamme erilaisia mahdollisuuksia työurasi kaikissa vaiheissa. Vuokratyö on mahdollisuus työelämään ja voi toimia väylänä vakituiseen työsuhteeseen. Henkilöstövuokrauksen lisäksi rekrytoimme työntekijöitä myös suoraan asiakasyrityksiimme.

Henkilöstövuokrauksessa Jeesi Henkilöstöpalvelut Oy toimii työnantajanasi. Maksamme palkan ja huolehdimme kaikista lakisääteisistä työnantajavelvoitteista. Työntekijänä saat aina vähintään toimialan työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Järjestämme työntekijöillemme myös työterveyshuoltopalvelut.

JEESAAMME SINUA TYÖNHAUSSA

Kaikki palvelumme ovat työnhakijoille luottamuksellisia ja maksuttomia. Töiden hakeminen kauttamme ei velvoita ottamaan vastaan tarjolla olevaa työtehtävää. Otamme työnhakemuksensa jättäneisiin yhteyttä, mikäli meillä on tarjota hakijan osaamisalueen tai kiinnostuksen mukaista työtä.

Katso avoimet työpaikat ja hae haluamaasi työtä. Osa työpaikoista täytetään jo hakuprosessin aikana, joten ole ripeä!