Yritys

Työ löytää tekijänsä

Meille jeesiläisille on kertynyt monipuolista henkilöstöpalvelualan osaamista jo 15 vuoden ajalta. Vuosien varrella kauttamme on työllistynyt tuhansia ihmisiä satoihin eri työpaikkoihin. Työ on löytänyt tekijänsä kymmenillä toimialoilla aina suntiosta sähkömieheen.

Kuopiolaisina tunnemme hyvin alueen ihmiset, yritykset ja toimialat. Haluamme jatkossakin saada oikeat työntekijät ja työpaikat kohtaamaan. Kokemuksemme ja intohimomme myötä syntyi Jeesi Henkilöstöpalvelut Oy syksyllä 2017.

Visiomme on olla toimialamme paras palveluyritys sekä tavoitettavuuden että laadun suhteen. Toimintamme perustuu luottamukseen ja pitkäaikaisiin kumppanuuksiin. Olemme saaneet olla useiden kasvuyritysten tukena vaativissakin rekrytointiprojekteissa.

Tarvitsetko jeesiä?

Tunnemme asiakkaidemme toimialat sekä työnantajan että työntekijän näkökulmasta. Koska tiedämme asiakasyritystemme tarpeet ja toimintatavat, pystymme löytämään juuri oikean työntekijän oikeaan työpaikkaan.

Valvomme toimeksiantojemme yhteydessä sekä työnhakija- että yritysasiakkaidemme etuja. Reilulla, ihmisläheisellä ja välittävällä toiminnallamme luomme hyvät edellytykset onnistuneelle työsuhteelle.

JEESAAMME SINUA TYÖNHAUSSA

Kaikki palvelumme ovat työnhakijoille luottamuksellisia ja maksuttomia. Töiden hakeminen kauttamme ei velvoita ottamaan vastaan tarjolla olevaa työtehtävää. Otamme työnhakemuksensa jättäneisiin yhteyttä, mikäli meillä on tarjota hakijan osaamisalueen tai kiinnostuksen mukaista työtä.

Katso avoimet työpaikat ja hae haluamaasi työtä. Osa työpaikoista täytetään jo hakuprosessin aikana, joten ole ripeä!