Yrityksille

KUMPPANISI REKRYTOINNISSA

Onko sinulla tekemätöntä työtä, hommaa tai keikkaa? Tarvitsetko osaavaa tekijää, työvoimaa uuteen projektiin, hankkeeseen tai pätevää tuuraajaa loman, sairastumisen tai muun poissaolon ajaksi? Tarjoamme yrityksille kattavat ja monipuoliset henkilöstö- ja rekrytointipalvelut.

Toimimme kumppanina, ja jeesaamme koko rekrytointiprosessin ajan. Olemme rekrytointiprosessin asiantuntijoita tuntemalla toimialojen erityispiirteet, lainsäädönnön sekä työehtosopimukset.

Jeesi-Henkilöstövuokrauspalvelut

Epäonnistunut rekrytointiprosessi on yritykselle kallis rasti. Osaavalla henkilöstövuokrauksella optimoitte yrityksenne henkilöstöresurssit joustavasti ja kustannustehokkaasti sekä pitkä- että lyhytaikaisissa työvoimatarpeissa.

Henkilöstövuokraus on yrityksen vaihtoehto tilanteissa, joissa omien olemassaolevien henkilöstöresurssien kasvattaminen voi olla kannattamatonta. Tällaisia tilanteita voivat olla esimerkiksi projektiluontoiset työt.

Etsimme oikeat henkilöt nopeasti

Henkilöstövuokraus on oikea valinta, kun yrityksellänne ilmaantuu nopea tai hetkellinen tarve lisätyövoimasta. Silloin rekrytointiprosessi pitää käydä nopeasti ja tehokkaasti läpi. Vuokrahenkilöstön avulla pystytte esimerkiksi tasaamaan ruuhkahuippuja sekä paikkaamaan lomia ja poissaoloja.

Etsimme oikeat henkilöt tarvittaessa nopeallakin aikataululla. Hoidamme puolestanne sopimukset, palkkahallinnon ja kaikki työnantajavelvoitteet, myös työterveyspalvelut. Henkilöstövuokrauspalvelu on vaivaton ja riskitön tapa löytää sopivimmat tekijät, sijaiset ja tuuraajat.

JEESI-REKRYTOINTIPALVELUT

Tarjoamme eri alojen yrityksille yksilöllisesti räätälöityjä rekrytointiratkaisuja. Palvelumme kattaa tarvittaessa koko rekrytointiprosessin. Osallistumme myös rekrytoinnin osakokonaisuuksien tekemiseen, kuten hakemusten esikarsintaan, ja tarvittaessa hoidamme soveltuvuusarvioinnit yhteistyökumppaneidemme kautta.

Ja näin se toimii

Onnistuneen rekrytoinnin perusta on huolellinen pohjatyö. Yhteisessä aloituspalaverissa kartoitamme muun muassa aikataulut, osaamisen ynnä muut hakuprosessiin liittyvät tekijät. Pidämme sinut ajan tasalla koko prosessin ajan ja lopullisen valinnan teet, luonnollisesti, sinä itse. Haku toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti avoimena tai anonyyminä. Avoimessa haussa yritys ja haetun paikan tiedot näkyvät käyttämissämme rekrytointikanavissa. Anonyymissä haussa yrityksen nimi ja työpaikan tarkemmat tiedot julkistetaan ainoastaan rekrytointiprosessissa edenneille.

Haastatteluiden jälkeen esittelemme tehtävään soveltuvimmat henkilöt asiakasyrityksellenne ja osallistumme tarvittaessa jatkohaastatteluihin. Haluamme varmistaa, että kaikki sujuu suunnitellusti myös rekrytointipäätöksen tekemisen ja työsopimuksen allekirjoittamisen jälkeen. Olemme aina molempien osapuolien käytettävissä myös rekrytointiprosessin päätyttyä.