Avoimet työpaikat

Pakkaaja, Pohjois-Savo, Kuopio

Toimiala: Elintarviketeollisuus
Työpaikkoja: 2
Alue: Pohjois-Savo
Paikkakunta: Kuopio
Palkkaus: TES


Haemme pakkaajia asiakasyrityksellemme elintarvikealalla.

Pakkaajana olet vastuussa siitä että asiakkaat saavat tilaamansa tuotteet sovitutusti. Työtehtäviin kuuluu koneellista tuotteiden pakkausta ja prossessin hallintaa, joten aiempi kokemus vastaavista töistä on plussaa. Tärkeintä kuitenkin on että olet vastuuntuntoinen, motivoitunut ja innokas oppimaan uutta. 

Työporukkasi on repseän savolainen, jossa toista autetaan aina ja työilmapiiri pysyy hyvänä. Töitä on mahdollista järjestellä joko osa-aikaisesti tai kokopäiväisesti, riippuen aivan mitenkä työssäsi pärjäät ja kuinka ne sopivat sinun omaan arkeesi. Hyville työntekijöille löytyy aina riittävästi töitä!

Työntekijältä odotamme:

  • joustavuutta työaikojen suhteen
  • sitoutumista oppimisprosessiin
  • tiimityöskentelytaitoja 
  • ripeää otetta työntekoa kohtaan
  • reipasta ja aurinkoista asennetta
  • suomen kielen taitoa

Kiinnostuitko? Mikäli vastauksesi on kyllä, jätä hakemus mahdollisimman pikaisesti. Lisätietoja antaa Toni Lipponen, 0400 551 463 tai toni.lipponen@jeesipalvelut.fi www.jeesipalvelut.fi

Kuopiolaisina tunnemme hyvin alueen ihmiset, yritykset ja toimialat. Haluamme saada oikeat työntekijät ja työpaikat kohtaamaan. Kokemuksemme ja intohimomme myötä syntyi Jeesi Henkilöstöpalvelut Oy syksyllä 2017. Visiomme on olla toimialamme paras palveluyritys sekä tavoitettavuuden että laadun suhteen. Toimintamme perustuu luottamukseen ja pitkäaikaisiin kumppanuuksiin.

Ota meidät seurantaan myös somessa, jotta saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista työpaikoista!

www.instagram.com/jeesipalvelut

www.facebook.com/jeesipalvelut


Avoin hakemus

Jätä meille avoin hakemus, vaikka toiveittesi mukaista työpaikkaa ei olisikaan juuri nyt tarjolla. Olemme yhteydessä sinuun, mikäli hakemaasi vastaavaa työtä tulee tarjolle. Osa työpaikoista täytetään ilman erillistä työnhakuilmoitusta.

JEESAAMME SINUA TYÖNHAUSSA

Kaikki palvelumme ovat työnhakijoille luottamuksellisia ja maksuttomia. Töiden hakeminen kauttamme ei velvoita ottamaan vastaan tarjolla olevaa työtehtävää. Otamme työnhakemuksensa jättäneisiin yhteyttä, mikäli meillä on tarjota hakijan osaamisalueen tai kiinnostuksen mukaista työtä.

Katso avoimet työpaikat ja hae haluamaasi työtä. Osa työpaikoista täytetään jo hakuprosessin aikana, joten ole ripeä!