Avoimet työpaikat

Toimipiste-/vuokraamotyöntekijä, Pohjois-Karjala, Joensuu

Toimiala: Logistiikkapalvelut
Työpaikkoja: 1
Alue: Pohjois-Karjala
Paikkakunta: Joensuu
Palkkaus: TES tai sopimuksen mukaan


Renta Group Oy on suomalainen vuonna 2016 toimintansa aloittanut rakennuskoneita ja -laitteita vuokraava yhtiö. Renta toimii Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Puolassa ja Tanskassa yli 1000 työntekijän voimin 105 toimipaikan verkostolla. Vuokrattavan kaluston tarjoama kattaa laajasti työmailla käytettävät koneet ja laitteet sekä niihin liittyvät palvelut. Rakennuskoneiden lisäksi yhtiö tarjoaa työmaatilat, teline- ja sääsuojauspalvelut sekä rakentamiseen liittyvät työmaapalvelut.

Haemme Renta Oy:lle toimipiste-/vuokraamotyöntekijää Joensuuhun.

Päivittäiset työtehtävät konevuokraamossa koostuvat mm. erilaisista varastointiin liittyvistä tehtävistä, asiakaspalvelusta, tavaroiden toimituksista asiakkaiden työkohteisiin, kaluston tarkistuksesta ja puhdistuksesta sekä esillepanosta.

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli olet oma-aloitteinen, toimeen tarttuva, tykkäät touhuta erilaisten koneiden ja laitteiden kanssa etkä vierasta asiakaspalvelutyötä. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen konevuokraamossa työskentelystä tai asiakaspalvelutehtävistä sekä Be-ajokortin. Kaikista tärkeintä kuitenkin on positiivinen asenne ja halu oppia!

Toivomme sinulta:

  •  oma aloitteisuutta ja reipasta asennetta työtä kohtaan
  •  asiakaspalveluhenkisyyttä ja korkeaa työmotivaatiota
  •  ajokorttia (mielellään BE)
  •  työturvakorttia
  •  kiinnostusta erilaisten koneiden ja laitteiden kanssa toimimiseen
  •  kokemuksen rakennusalalta, laitteiden ja koneiden tuntemuksen

Tarjoamme sinulle:

  •  säännöllisen työajan (40t/vko)
  •  monipuolisen työnkuvan
  •  osaavat työkaverit
  •  kattavan tuotevalikoiman

Kiinnostuitko? Mikäli vastauksesi on kyllä, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja antaa Vesa Vesterinen, 0440 511 555. www.jeesipalvelut.fi


Avoin hakemus

Jätä meille avoin hakemus, vaikka toiveittesi mukaista työpaikkaa ei olisikaan juuri nyt tarjolla. Olemme yhteydessä sinuun, mikäli hakemaasi vastaavaa työtä tulee tarjolle. Osa työpaikoista täytetään ilman erillistä työnhakuilmoitusta.

JEESAAMME SINUA TYÖNHAUSSA

Kaikki palvelumme ovat työnhakijoille luottamuksellisia ja maksuttomia. Töiden hakeminen kauttamme ei velvoita ottamaan vastaan tarjolla olevaa työtehtävää. Otamme työnhakemuksensa jättäneisiin yhteyttä, mikäli meillä on tarjota hakijan osaamisalueen tai kiinnostuksen mukaista työtä.

Katso avoimet työpaikat ja hae haluamaasi työtä. Osa työpaikoista täytetään jo hakuprosessin aikana, joten ole ripeä!