Avoimet työpaikat

Tuotantotyöntekijöitä Escamarille, Pohjois-Savo, Kuopio

Toimiala: Elintarviketeollisuus
Työpaikkoja: 8
Alue: Pohjois-Savo
Paikkakunta: Kuopio
Palkkaus: Elintarvikealan TES


Escamar Seafood Oy on Suomessa toimiva kalatuotteita ja -jalosteita valmistava elintarvikealan yritys. Escamar Seafood valmistaa Kuopion tehtaalla, Kelloniemessä, vuosittain reilut 5 miljoonaa kiloa kuluttajille suunnattuja erilaisia kalatuotteita.

Haemme Escamarille kesäsesonkiin elintarviketyöntekijöitä. Tarve alkaa viimeistään kesäkuussa ja jatkuu aina syyskuulle asti. Työt koostuvat monipuolisista elintarviketeollisuuden pakkaus- ja linjastotöistä, sekä varasto- ja keräilytoiminnoista. Aiemmasta kokemuksesta elintarvikealalla on hakijalle etua mutta se ei ole välttämättömyys. Escamar perehdyttää valititut henkilöt tuleviin työtehtäviin. Arvostamme, mikäli sinulla on aiempaa kokemusta kalatuotteiden valmistusprosessista. Osaaville työntekijöille on mahdollisuus pidempi aikaisiin ja vakinaisiin työsuhteisiin. Työ sopii erinomaisesti myös opiskelusta välivuotta pitäville ja opiskelijoille joilla on mahdollisuus työskennellä osa-aikaisesti. 

Työntekijältä odotamme:

- joustavuutta työaikojen suhteen (2-vuorotyö)

- sitoutumista oppimisprosessiin

- hygieniapassia ja salmonellatodistusta

- tiimityöskentelytaitoja 

- ripeää otetta työntekoa kohtaan

- suomen kielen taitoa

Escamarilla saat mahdollisuuden työskennellä kehittyvässä ja kasvavassa, Pohjoismaiden johtavassa kalakonsernissa. Konsernin liikevaihto on noin 600 miljoonaa euroa. Lue työnantajasta lisää www.escamar.fi ja www.insula.no/insula-suomi/

Kiinnostuitko? Mikäli vastauksesi on kyllä, jätä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pikaisesti. Haastattelemme ja täytämme paikkoja heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja antaa Vesa Vesterinen p. 0440 511 555 tai vesa.vesterinen@jeesipalvelut.fi

Kuopiolaisina tunnemme hyvin alueen ihmiset, yritykset ja toimialat. Haluamme saada oikeat työntekijät ja työpaikat kohtaamaan. Kokemuksemme ja intohimomme myötä syntyi Jeesi Henkilöstöpalvelut Oy syksyllä 2017. Visiomme on olla toimialamme paras palveluyritys sekä tavoitettavuuden että laadun suhteen. Toimintamme perustuu luottamukseen ja pitkäaikaisiin kumppanuuksiin.

Ota meidät seurantaan myös somessa, jotta saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista työpaikoista!

www.instagram.com/jeesipalvelut

www.facebook.com/jeesipalvelut


Avoin hakemus

Jätä meille avoin hakemus, vaikka toiveittesi mukaista työpaikkaa ei olisikaan juuri nyt tarjolla. Olemme yhteydessä sinuun, mikäli hakemaasi vastaavaa työtä tulee tarjolle. Osa työpaikoista täytetään ilman erillistä työnhakuilmoitusta.

JEESAAMME SINUA TYÖNHAUSSA

Kaikki palvelumme ovat työnhakijoille luottamuksellisia ja maksuttomia. Töiden hakeminen kauttamme ei velvoita ottamaan vastaan tarjolla olevaa työtehtävää. Otamme työnhakemuksensa jättäneisiin yhteyttä, mikäli meillä on tarjota hakijan osaamisalueen tai kiinnostuksen mukaista työtä.

Katso avoimet työpaikat ja hae haluamaasi työtä. Osa työpaikoista täytetään jo hakuprosessin aikana, joten ole ripeä!