Avoimet työpaikat

Viininmyyjä, Juusto-& Viinijuhliin, Pohjois-Savo, Lapinlahti

Toimiala: Ravitsemispalvelut
Työpaikkoja: 5
Alue: Pohjois-Savo
Paikkakunta: Lapinlahti
Palkkaus: TES tai sopimuksen mukaan


Haemme viininmyyjiä Juusto- & viinijuhlaan joka järjestetään Lapinlahdella 6.8.

Työtehtäväsi on hyvinkin yksinkertainen; olet myyntipisteellä/kojulla ja myyt asiakkaille viiniä. Aikaisempaa kokemusta tarjoilusta ei tarvita, riittää kun olet reipas ja asiakaspalveluhenkinen.

Kiinnostuitko? Mikäli vastauksesi on kyllä, jätä hakemus mahdollisimman pikaisesti. Haastattelemme ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja antaa Toni Lipponen p. 0400 551 463 tai toni.lipponen@jeesipalvelut.fi

www.jeesipalvelut.fi

Ota meidät seurantaan myös somessa, jotta saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista työpaikoista!

www.instagram.com/jeesipalvelut

www.facebook.com/jeesipalvelut

Kuopiolaisina tunnemme hyvin alueen ihmiset, yritykset ja toimialat. Haluamme saada oikeat työntekijät ja työpaikat kohtaamaan. Kokemuksemme ja intohimomme myötä syntyi Jeesi Henkilöstöpalvelut Oy syksyllä 2017. Visiomme on olla toimialamme paras palveluyritys sekä tavoitettavuuden että laadun suhteen. Toimintamme perustuu luottamukseen ja pitkäaikaisiin kumppanuuksiin.


Avoin hakemus

Jätä meille avoin hakemus, vaikka toiveittesi mukaista työpaikkaa ei olisikaan juuri nyt tarjolla. Olemme yhteydessä sinuun, mikäli hakemaasi vastaavaa työtä tulee tarjolle. Osa työpaikoista täytetään ilman erillistä työnhakuilmoitusta.

JEESAAMME SINUA TYÖNHAUSSA

Kaikki palvelumme ovat työnhakijoille luottamuksellisia ja maksuttomia. Töiden hakeminen kauttamme ei velvoita ottamaan vastaan tarjolla olevaa työtehtävää. Otamme työnhakemuksensa jättäneisiin yhteyttä, mikäli meillä on tarjota hakijan osaamisalueen tai kiinnostuksen mukaista työtä.

Katso avoimet työpaikat ja hae haluamaasi työtä. Osa työpaikoista täytetään jo hakuprosessin aikana, joten ole ripeä!