Avoimet työpaikat

Ruoka-annosten myyjä, Ilosaarirock, Joensuu

Toimiala: Ravitsemispalvelut
Työpaikkoja: 5
Alue: Pohjois-Karjala
Paikkakunta: Joensuu
Palkkaus: TES tai sopimuksen mukaan


Haemme ruoka-annosten myyjiä Ilosaari Rockiin!

Aikaisempi kokemus asiakaspalvelutehtävistä katsotaan eduksi. Tärkeintä kuitenkin hyvä asenne ja työtä pelkäämätön luonne!
Töitä tarjolla aluksi 15.-17.7. mutta mahdollista tulla mukaan myös muihin tapahtumiin (Kuopio Rock, Rompepäivät, Qstock, Rallikisat) jos osaamista ja kiinnostusta riittää.

Kiinnostuitko? Mikäli vastauksesi on kyllä, jätä hakemus mahdollisimman pikaisesti. Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä! Lisätietoja antaa Toni Lipponen p. 040 055 1463 tai toni.lipponen@jeesipalvelut.fi

www.jeesipalvelut.fi

Kuopiolaisina tunnemme hyvin alueen ihmiset, yritykset ja toimialat. Haluamme saada oikeat työntekijät ja työpaikat kohtaamaan. Kokemuksemme ja intohimomme myötä syntyi Jeesi Henkilöstöpalvelut Oy syksyllä 2017. Olemme vakiinnuttaneet paikkamme luotettavana työnantaja Pohjois-Savon talousalueella. Visiomme on olla toimialamme paras palveluyritys sekä tavoitettavuuden että laadun suhteen. Toimintamme perustuu luottamukseen ja pitkäaikaisiin kumppanuuksiin.

Ota meidät seurantaan myös somessa, jotta saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista työpaikoista!

www.instagram.com/jeesipalvelut

www.facebook.com/jeesipalvelut


Avoin hakemus

Jätä meille avoin hakemus, vaikka toiveittesi mukaista työpaikkaa ei olisikaan juuri nyt tarjolla. Olemme yhteydessä sinuun, mikäli hakemaasi vastaavaa työtä tulee tarjolle. Osa työpaikoista täytetään ilman erillistä työnhakuilmoitusta.

JEESAAMME SINUA TYÖNHAUSSA

Kaikki palvelumme ovat työnhakijoille luottamuksellisia ja maksuttomia. Töiden hakeminen kauttamme ei velvoita ottamaan vastaan tarjolla olevaa työtehtävää. Otamme työnhakemuksensa jättäneisiin yhteyttä, mikäli meillä on tarjota hakijan osaamisalueen tai kiinnostuksen mukaista työtä.

Katso avoimet työpaikat ja hae haluamaasi työtä. Osa työpaikoista täytetään jo hakuprosessin aikana, joten ole ripeä!