Avoimet työpaikat

Elintarviketyöntekijä, Pohjois-Savo, Kuopio

Toimiala: Elintarviketeollisuus
Työpaikkoja: 2
Alue: Pohjois-Savo
Paikkakunta: Kuopio
Palkkaus:


Haemme useammalle asiakasyrityksellemme elintarviketyöntekijöitä!

Toiminnan laajentuessa etsimme hyvän asenteen omaavia henkilöitä tuotantotöihin elintarvikealan yrityksiin. Työhön annetaan perehdytys, eikä siihen tarvitse aiempaa elintarvikealan kokemusta, mutta tokihan se plussaa on jos sellaista löytyy. Myös kokemus ravintolankeittiöstä on hyödyllinen. Tärkeintä kuitenkin on hyvä asenne, se että osaa toimia annettujen ohjeiden mukaan ja pystyy toimimaan osana tiimiä.

Kasvavat yritykset kaipaavat aina uusia kykyjä joten tässä on loistava startti uuteen työuraan! Töitä tarjolla myös osa-aikaisesti esim. opiskeluiden oheen.

Työt alkavat heti hyvän henkilön löydyttyä. Mahdollisuus siirtyä asiakkaan omille kirjoille kunhan määräaikaisuus päättyy.

Työntekijältä odotamme:

- joustavuutta työaikojen suhteen

- sitoutumista oppimisprosessiin

- tiimityöskentelytaitoja 

- ripeää otetta työntekoa kohtaan

- reipasta ja aurinkoista asennetta

- suomen kielen taitoa

Kiinnostuitko? Mikäli vastauksesi on kyllä, jätä hakemus palkkatoiveineen mahdollisimman pikaisesti. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja antaa: Toni Lipponen, 0400 551 463, toni.lipponen@jeesipalvelut.fi

www.jeesipalvelut.fi

Kuopiolaisina tunnemme hyvin alueen ihmiset, yritykset ja toimialat. Haluamme saada oikeat työntekijät ja työpaikat kohtaamaan. Kokemuksemme ja intohimomme myötä syntyi Jeesi Henkilöstöpalvelut Oy syksyllä 2017. Visiomme on olla toimialamme paras palveluyritys sekä tavoitettavuuden että laadun suhteen. Toimintamme perustuu luottamukseen ja pitkäaikaisiin kumppanuuksiin.

Ota meidät seurantaan myös somessa, jotta saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista työpaikoista!

www.instagram.com/jeesipalvelut

www.facebook.com/jeesipalvelut


Avoin hakemus

Jätä meille avoin hakemus, vaikka toiveittesi mukaista työpaikkaa ei olisikaan juuri nyt tarjolla. Olemme yhteydessä sinuun, mikäli hakemaasi vastaavaa työtä tulee tarjolle. Osa työpaikoista täytetään ilman erillistä työnhakuilmoitusta.

JEESAAMME SINUA TYÖNHAUSSA

Kaikki palvelumme ovat työnhakijoille luottamuksellisia ja maksuttomia. Töiden hakeminen kauttamme ei velvoita ottamaan vastaan tarjolla olevaa työtehtävää. Otamme työnhakemuksensa jättäneisiin yhteyttä, mikäli meillä on tarjota hakijan osaamisalueen tai kiinnostuksen mukaista työtä.

Katso avoimet työpaikat ja hae haluamaasi työtä. Osa työpaikoista täytetään jo hakuprosessin aikana, joten ole ripeä!