Avoimet työpaikat

Jäätelömyyjiä Kuopioon, Pohjois-Savo, Kuopio

Toimiala: Kaupan ala
Työpaikkoja: 12
Alue: Pohjois-Savo
Paikkakunta: Kuopio
Palkkaus: TES kauppa/kioski


Etsimme asiakkaallemme Hovikalla Oy:lle Kuopioon iloisia, reippaita sekä asiakaspalveluhenkisiä jäätelönmyyjiä Pingviini-kioskeille kesän 2023 sesonkiin. Työ sopii erinomaisesti opiskelijoille, erityisesti keväällä opintonsa päättäville sekä myös koululaisille. Ensimmäiset jäätelönmyyjät aloittavat aurinkoisten kevätkelien saapuessa, viimeistään Vapun tienoilla ja jäätelönmyynnissä työskennellään parhaimmillaan syyskuulle saakka. Työsuhteen kesto määritellään työntekijän oman tilanteen sekä asiakasyrityksen tarpeen mukaisesti, joten kerrothan hakemuksessasi, kuinka juuri sinä olisit käytettävissämme! Meistä se on tosi JEES, jos voisit työskennellä koko sesongin ajan!

Oletko todella asiakaspalveluhenkinen, erityisen reipas, luotettava ja oma-aloitteinen? Löytyykö persoonastasi aurinkoisuutta ja sosiaalisuutta? Mikäli vastasit näihin kysymyksiin myöntävästi, hae meidän huippuun jäätelötiimiimme! Jäätelönmyyjän työssä korostuu se, että sinulta löytyy intoa palvella jokainen asiakas yksilöllisesti ja hymy huulessa. Työ on osittain täysin itsenäistä, joten vastuullinen ote työntekoon on välttämätöntä. Tärkeintä on nimenomaan se, että asenne uuden oppimiseen ja työn tekemiseen ovat kohdallaan! Saat tarvittavan perehdytyksen ja koulutuksen tehtäviisi.

Työntekijältä odotamme:

- reipasta asennetta työntekoa kohtaan

- asiakaspalvelutaitoja

- hygieniapassia

- tarkkuutta ja huolellisuutta

- oma-aloitteellisuutta

- tiimityöskentelytaitoja

- sujuvaa suomenkielen taitoa, muu kielitaito eduksi

Kiinnostuitko? Mikäli vastauksesi on kyllä, jätä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pikaisesti mutta viimeistään 28.2.2023. 

Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin.

www.jeesipalvelut.fi

Kuopiolaisina tunnemme hyvin alueen ihmiset, yritykset ja toimialat. Haluamme saada oikeat työntekijät ja työpaikat kohtaamaan. Kokemuksemme ja intohimomme myötä syntyi Jeesi Henkilöstöpalvelut Oy syksyllä 2017. Olemme vakiinnuttaneet paikkamme luotettavana työnantaja Pohjois-Savon talousalueella. Visiomme on olla toimialamme paras palveluyritys sekä tavoitettavuuden että laadun suhteen. Toimintamme perustuu luottamukseen ja pitkäaikaisiin kumppanuuksiin.

Ota meidät seurantaan myös somessa, jotta saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista työpaikoista!

www.instagram.com/jeesipalvelut

www.facebook.com/jeesipalvelut


Avoin hakemus

Jätä meille avoin hakemus, vaikka toiveittesi mukaista työpaikkaa ei olisikaan juuri nyt tarjolla. Olemme yhteydessä sinuun, mikäli hakemaasi vastaavaa työtä tulee tarjolle. Osa työpaikoista täytetään ilman erillistä työnhakuilmoitusta.

JEESAAMME SINUA TYÖNHAUSSA

Kaikki palvelumme ovat työnhakijoille luottamuksellisia ja maksuttomia. Töiden hakeminen kauttamme ei velvoita ottamaan vastaan tarjolla olevaa työtehtävää. Otamme työnhakemuksensa jättäneisiin yhteyttä, mikäli meillä on tarjota hakijan osaamisalueen tai kiinnostuksen mukaista työtä.

Katso avoimet työpaikat ja hae haluamaasi työtä. Osa työpaikoista täytetään jo hakuprosessin aikana, joten ole ripeä!