Avoimet työpaikat

Kesätyöt rakennusalalla!, Pohjois-Savo, Kuopio, Siilinjärvi

Toimiala: Talonrakennusala
Työpaikkoja: 15
Alue: Pohjois-Savo
Paikkakunta: Kuopio, Siilinjärvi
Palkkaus: TES tai sopimuksen mukaan


Etsimme nyt useita kesätyöntekijöitä rakennusalan asiakasyrityksiimme Kuopion & Siilinjärven seudulle!

Kesätyöntekijät pääsevät yleisesti apumiehen rooliin ja työtehtäviin kuuluvat erilaiset avustavat rakennustyöt kuten raivaus-, kanto- siivous-, ja purkutyöt sekä ammattilaisten avustaminen. Sinulla on mahdollisuus myös edetä haastavampiin tehtäviin rakennusalalla oman kiinnostuksen ja osaamisen mukaisesti.

Voit olla taustaltasi alalla työskentelevä tai alalle pyrkivä työntekijä. Kerro meille itsestäsi, niin autamme sinua löytämään oikeanlaisen työn.

Työt alkavat asiakkaiden tarpeiden mukaan, työn kestot vaihtelevat kohteiden mukaan ja hyville tekijöille töitä tarjolla pidemmäksikin aikaa.

Katsomme eduksi hakijalta:
-reipasta asennetta työtä kohtaan
-työturvallista työskentelytapaa
-voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
-hyvää fyysistä kuntoa
-B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta

Kiinnostuitko? Mikäli vastauksesi on kyllä, jätä hakemus palkkatoiveineen mahdollisimman pikaisesti. Täytämme paikkoja heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Lisätietoja antaa Toni Lipponen, 0400 551 463 tai toni.lipponen@jeesipalvelut.fi

www.jeesipalvelut.fi

Kuopiolaisina tunnemme hyvin alueen ihmiset, yritykset ja toimialat. Haluamme saada oikeat työntekijät ja työpaikat kohtaamaan. Kokemuksemme ja intohimomme myötä syntyi Jeesi Henkilöstöpalvelut Oy syksyllä 2017. Visiomme on olla toimialamme paras palveluyritys sekä tavoitettavuuden että laadun suhteen. Toimintamme perustuu luottamukseen ja pitkäaikaisiin kumppanuuksiin.

Ota meidät seurantaan myös somessa, jotta saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista työpaikoista!

www.instagram.com/jeesipalvelut

www.facebook.com/jeesipalvelut


Avoin hakemus

Jätä meille avoin hakemus, vaikka toiveittesi mukaista työpaikkaa ei olisikaan juuri nyt tarjolla. Olemme yhteydessä sinuun, mikäli hakemaasi vastaavaa työtä tulee tarjolle. Osa työpaikoista täytetään ilman erillistä työnhakuilmoitusta.

JEESAAMME SINUA TYÖNHAUSSA

Kaikki palvelumme ovat työnhakijoille luottamuksellisia ja maksuttomia. Töiden hakeminen kauttamme ei velvoita ottamaan vastaan tarjolla olevaa työtehtävää. Otamme työnhakemuksensa jättäneisiin yhteyttä, mikäli meillä on tarjota hakijan osaamisalueen tai kiinnostuksen mukaista työtä.

Katso avoimet työpaikat ja hae haluamaasi työtä. Osa työpaikoista täytetään jo hakuprosessin aikana, joten ole ripeä!