Avoimet työpaikat

Kesätyöt elintarvikealalla!, Pohjois-Savo, Kuopio

Toimiala: Elintarviketeollisuus
Työpaikkoja: 10
Alue: Pohjois-Savo
Paikkakunta: Kuopio
Palkkaus: TES tai sopimuksen mukaan


Haemme innokkaita työntekijöitä kesätöihin elintarvikealalle!

Useampi asiakasyrityksemme tarvitsee kesän aikana työntekijöitä mm. kesälomien tuurauksiin. Työtehtäviä on useita ja ne katsotaan työntekijän vahvuuksien mukaan. Suurinosa töistä on niin sanottua linjastotyötä tai pakkaamista, mutta tehtävää on myös varastolla, leikkaamossa, viipaloinnissa, savustamolla, yms.

Kesätyöntekijöillä ei ole yhtä oikeanlaista taustaa! Katsomme eduksi, jos olet alan opiskelija tai sinulla on aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Voit kuitenkin hyvin hakea ilman aiempaa kokemusta, sillä työ opitaan tekemällä.

Toivomme että olet reipas sekä oma-aloitteinen. Työsuojelu- ja työturvallisuusmääräysten vuoksi edellytämme vähintään 18 vuoden ikää sekä tehtävän hoitamisen kannalta riittävää suomen kielen taitoa.

Kiinnostuitko? Mikäli vastauksesi on kyllä, jätä hakemus palkkatoiveineen mahdollisimman pikaisesti. Täytämme paikkoja heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Lisätietoja antaa Toni Lipponen, 0400 551 463 tai toni.lipponen@jeesipalvelut.fi

www.jeesipalvelut.fi

Kuopiolaisina tunnemme hyvin alueen ihmiset, yritykset ja toimialat. Haluamme saada oikeat työntekijät ja työpaikat kohtaamaan. Kokemuksemme ja intohimomme myötä syntyi Jeesi Henkilöstöpalvelut Oy syksyllä 2017. Visiomme on olla toimialamme paras palveluyritys sekä tavoitettavuuden että laadun suhteen. Toimintamme perustuu luottamukseen ja pitkäaikaisiin kumppanuuksiin.

Ota meidät seurantaan myös somessa, jotta saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista työpaikoista!

www.instagram.com/jeesipalvelut

www.facebook.com/jeesipalvelut


Avoin hakemus

Jätä meille avoin hakemus, vaikka toiveittesi mukaista työpaikkaa ei olisikaan juuri nyt tarjolla. Olemme yhteydessä sinuun, mikäli hakemaasi vastaavaa työtä tulee tarjolle. Osa työpaikoista täytetään ilman erillistä työnhakuilmoitusta.

JEESAAMME SINUA TYÖNHAUSSA

Kaikki palvelumme ovat työnhakijoille luottamuksellisia ja maksuttomia. Töiden hakeminen kauttamme ei velvoita ottamaan vastaan tarjolla olevaa työtehtävää. Otamme työnhakemuksensa jättäneisiin yhteyttä, mikäli meillä on tarjota hakijan osaamisalueen tai kiinnostuksen mukaista työtä.

Katso avoimet työpaikat ja hae haluamaasi työtä. Osa työpaikoista täytetään jo hakuprosessin aikana, joten ole ripeä!