Avoimet työpaikat

Autoasentaja, merkkikorjaamo, Kuopio

Toimiala: Autoala
Työpaikkoja: 1
Alue: Pohjois-Savo
Paikkakunta: Kuopio
Palkkaus: TES tai sopimuksen mukaan


Etsimme asiakasyrityksellemme Autotalo Hartikaiselle ammattitaitoista AJONEUVOASENTAJAA Kuopioon vakituiseen työsuhteen. Työtehtäviin kuuluvat eri automerkkien korjaus- ja huoltotyöt, rengasasennukset sekä lisävarusteasennukset.

E. Hartikainen Oy on autokauppaa ja maarakennusta harjoittava yritys, jolla on nykyaikaiset autotalot Joensuussa, Kuopiossa, Iisalmessa ja Kajaanissa. Autotalo Hartikainen on 10 eri automerkin jälleenmyyjä ja 10 muun merkin huolto- ja varaosapalveluiden toimittaja.

Asiakasyrityksemme tarjoaa perehdytyksen toimintatapoihin ja työturvallisuuteen.

Työntekijältä odotamme:
- alan koulutusta
- työkokemusta vastaavista tehtävistä
- asiakaspalveluhenkisyyttä, positiivista asennetta ja korkeaa työmotivaatiota
- kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja reipasta asennetta työtä kohtaan 
- suomen kielen taitoa

Katsomme eduksi:
- autosähkötöiden ja diagnostiikan hallinnan
- työkokemuksen merkkikorjaamossa työskentelystä
- merkkituntemusta/kokemusta mm. Mercedes-Benz, Honda, Citroen, Peugeot, Mitsubishi, Hyundai, Isuzu tai Suzuki

Kiinnostuitko? Mikäli vastauksesi on kyllä, jätä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pikaisesti, mutta viimeistään 23.8.2020. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja antaa Mikko Rissanen 044 5354 555, mikko.rissanen@jeesipalvelut.fi

Kuopiolaisina tunnemme hyvin alueen ihmiset, yritykset ja toimialat. Haluamme saada oikeat työntekijät ja työpaikat kohtaamaan. Kokemuksemme ja intohimomme myötä syntyi Jeesi Henkilöstöpalvelut Oy syksyllä 2017. Visiomme on olla toimialamme paras palveluyritys sekä tavoitettavuuden että laadun suhteen. Toimintamme perustuu luottamukseen ja pitkäaikaisiin kumppanuuksiin. Olemme saaneet olla useiden kasvuyritysten tukena vaativissakin rekrytointiprojekteissa.


Avoin hakemus

Jätä meille avoin hakemus, vaikka toiveittesi mukaista työpaikkaa ei olisikaan juuri nyt tarjolla. Olemme yhteydessä sinuun, mikäli hakemaasi vastaavaa työtä tulee tarjolle. Osa työpaikoista täytetään ilman erillistä työnhakuilmoitusta.

JEESAAMME SINUA TYÖNHAUSSA

Kaikki palvelumme ovat työnhakijoille luottamuksellisia ja maksuttomia. Töiden hakeminen kauttamme ei velvoita ottamaan vastaan tarjolla olevaa työtehtävää. Otamme työnhakemuksensa jättäneisiin yhteyttä, mikäli meillä on tarjota hakijan osaamisalueen tai kiinnostuksen mukaista työtä.

Katso avoimet työpaikat ja hae haluamaasi työtä. Osa työpaikoista täytetään jo hakuprosessin aikana, joten ole ripeä!