Avoimet työpaikat

Elintarviketyöntekijöitä Escamarille,

Toimiala: Elintarviketeollisuus
Työpaikkoja: 8
Alue:
Paikkakunta:
Palkkaus: Elintarvikealan TES


Escamar Seafood Oy on Suomessa toimiva kalatuotteita ja -jalosteita valmistava elintarvikealan yritys. Escamar Seafood valmistaa Kuopion tehtaalla, Kelloniemessä, vuosittain reilut 4 miljoonaa kiloa kuluttajille suunnattuja erilaisia kalatuotteita.

Haemme Escamarille elintarviketyöntekijöitä tulevaan syksyn ja Joulun sesonkiin. Työt koostuvat monipuolisista elintarviketeollisuuden pakkaus- ja linjastotöistä. Osaavalle työntekijälle on mahdollisuus vakinaisiin työsuhteiseen. Aiemmasta kokemuksesta elintarvikealalla on hakijalle etua mutta se ei ole välttämättömyys. Escamar perehdyttää valititut henkilöt tuleviin työtehtäviin.

Työntekijältä odotamme:

- joustavuutta työaikojen suhteen (2-vuorotyö)

- hygieniapassia ja salmonellatodistusta

- tiimityöskentelytaitoja 

- ripeää otetta työntekoa kohtaan

- reipasta ja aurinkoista asennetta

- suomen kielen taitoa

Escamarilla saat mahdollisuuden työskennellä kehittyvässä ja kasvavassa, Pohjoismaiden johtavassa kalakonsernissa. Konsernin liikevaihto on noin 600 miljoonaa euroa. Lue työnantajasta lisää www.escamar.fi ja www.insula.no/insula-suomi/

Kiinnostuitko? Mikäli vastauksesi on kyllä, jätä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pikaisesti. Haastattelemme ja täytämme paikkoja heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja antaa Vesa Vesterinen p. 044 0511 555, vesa.vesterinen@jeesipalvelut.fi

Kuopiolaisina tunnemme hyvin alueen ihmiset, yritykset ja toimialat. Haluamme saada oikeat työntekijät ja työpaikat kohtaamaan. Kokemuksemme ja intohimomme myötä syntyi Jeesi Henkilöstöpalvelut Oy syksyllä 2017. Olemme vakiinnuttaneet paikkamme luotettavana työnantaja Kuopion talousalueella, josta osoituksena yli 800 solmittua työsuhdetta. Visiomme on olla toimialamme paras palveluyritys sekä tavoitettavuuden että laadun suhteen. Toimintamme perustuu luottamukseen ja pitkäaikaisiin kumppanuuksiin.


Avoin hakemus

Jätä meille avoin hakemus, vaikka toiveittesi mukaista työpaikkaa ei olisikaan juuri nyt tarjolla. Olemme yhteydessä sinuun, mikäli hakemaasi vastaavaa työtä tulee tarjolle. Osa työpaikoista täytetään ilman erillistä työnhakuilmoitusta.

JEESAAMME SINUA TYÖNHAUSSA

Kaikki palvelumme ovat työnhakijoille luottamuksellisia ja maksuttomia. Töiden hakeminen kauttamme ei velvoita ottamaan vastaan tarjolla olevaa työtehtävää. Otamme työnhakemuksensa jättäneisiin yhteyttä, mikäli meillä on tarjota hakijan osaamisalueen tai kiinnostuksen mukaista työtä.

Katso avoimet työpaikat ja hae haluamaasi työtä. Osa työpaikoista täytetään jo hakuprosessin aikana, joten ole ripeä!