Avoimet työpaikat

Porras- ja toimistosiivooja, Kuopio

Toimiala: Kiinteistönhuolto
Työpaikkoja: 1
Alue: Pohjois-Savo
Paikkakunta: Kuopio
Palkkaus: TES


Haemme asiakasyritykseemme PORRAS- ja TOIMISTOSIIVOOJAA Kuopion alueelle vakituiseen työsuhteeseen. Edyllytämme aiempaa kokemusta siivousalan tehtävistä. Tarjoamme tarvittavat työvarusteet ja hyvän perehdytyksen.

Työntekijältä odotamme:

- aikaisempaa kokemusta siivousalalta
- hyvää työmoraalia
- ripeää otetta työntekoa kohtaan
- reipasta ja aurinkoista asennetta
- oman auton käyttömahdollisuutta
- suomen kielen taitoa

Kiinnostuitko? Mikäli vastauksesi on kyllä, jätä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pikaisesti, mutta viimeistään 30.9.2020 Haastattelemme ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa Mikko Rissanen p. 044 5354 555, mikko.rissanen@jeesipalvelut.fi

Kuopiolaisina tunnemme hyvin alueen ihmiset, yritykset ja toimialat. Haluamme jatkosssakin saada oikeat työntekijät ja työpaikat kohtaamaan. Kokemuksemme ja intohimomme myötä syntyi Jeesi Henkilöstöpalvelut Oy syksyllä 2017. Visiomme on olla toimialamme paras palveluyritys sekä tavoitettavuuden että laadun suhteen. Toimintamme perustuu luottamukseen ja pitkäaikaisiin
kumppanuuksiin. Olemme saaneet olla useiden kasvuyritysten tukena vaativissakin rekrytointiprojekteissa.


Avoin hakemus

Jätä meille avoin hakemus, vaikka toiveittesi mukaista työpaikkaa ei olisikaan juuri nyt tarjolla. Olemme yhteydessä sinuun, mikäli hakemaasi vastaavaa työtä tulee tarjolle. Osa työpaikoista täytetään ilman erillistä työnhakuilmoitusta.

JEESAAMME SINUA TYÖNHAUSSA

Kaikki palvelumme ovat työnhakijoille luottamuksellisia ja maksuttomia. Töiden hakeminen kauttamme ei velvoita ottamaan vastaan tarjolla olevaa työtehtävää. Otamme työnhakemuksensa jättäneisiin yhteyttä, mikäli meillä on tarjota hakijan osaamisalueen tai kiinnostuksen mukaista työtä.

Katso avoimet työpaikat ja hae haluamaasi työtä. Osa työpaikoista täytetään jo hakuprosessin aikana, joten ole ripeä!