Avoimet työpaikat

Myyntineuvottelija, Kuopio

Toimiala: Myynti- ja markkinointi
Työpaikkoja: 1
Alue: Pohjois-Savo
Paikkakunta: Kuopio
Palkkaus: Sopimuksen mukaan


Jeesi Henkilöstöpalvelut Oy on henkilöstövuokraus- ja rekrytointipalveluihin keskittynyt henkilöstöpalveluyritys. Kauttamme työllistyy ammattilaisia etenkin rakentamisen, rakentamiseen liittyvillä aloilla, elintarviketeollisuuteen sekä palvelualoille Pohjois-Savon alueelle.

Etsimme nyt Kuopioon tiimiimme ahkeraa ja motivoitunutta MYYNTINEUVOTTELIJAA vakinaiseen työsuhteeseen. Myyntineuvottelijana pääset osallistumaan koko rekrytointiprosessiin ja käytännössä tulet vastaamaan uusien ja olemassa olevien asiakassuhteiden ylläpitämisestä. Varaat omat myynti- ja asiakaskäyntisi sekä hoidat sopimusneuvottelut.  Osallistut myös työntekijöiden etsimiseen, haastattelemiseen sekä työsopimusten laatimiseen. Työnkuva on siis varsin monipuolinen.

Odotamme sinulta sitoutuneisuutta, nälkäistä asennetta myyntityöhön ja kiinnostusta alaa kohtaan. Haluat oppia uutta ja kehittyä myyjänä. Olet aktiivinen, rohkea ja palveluhenkinen, hallitset asiakaskohtaamiset luontevasti ja sinulla on hyvät neuvottelutaidot. Aikaisempi kokemus alalta sekä alueen yritysten tuntemus on etu, mutta ei välttämättömyys, asenne ratkaisee. Tässä työssä Pohjois-Savon alueella oma auto ja ajokortti ovat pakollisia työn liikkuvuuden takia.

Tarjoamme sinulle perehdytyksen tehtävään, tehokkaat työkalut, kattavan työterveyden ja kannustavan tiimin.

Kiinnostuitko? Mikäli vastauksesi on kyllä, jätä hakemus palkkatoiveen ja CV:n kera oheisen linkin kautta mahdollisimman pikaisesti mutta viimeistään 4.10.2020 Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja antaa Mika Eskelinen p. 050 341 8656 / Vesa Vesterinen 044 051 1555

 

Kuopiolaisina tunnemme hyvin alueen ihmiset, yritykset ja toimialat. Haluamme jatkossakin saada oikeat työntekijät ja työpaikat kohtaamaan. Kokemuksemme ja intohimomme myötä syntyi Jeesi Henkilöstöpalvelut Oy syksyllä 2017. Visiomme on olla toimialamme paras palveluyritys sekä tavoitettavuuden että laadun suhteen. Toimintamme perustuu luottamukseen ja pitkäaikaisiin kumppanuuksiin.


Avoin hakemus

Jätä meille avoin hakemus, vaikka toiveittesi mukaista työpaikkaa ei olisikaan juuri nyt tarjolla. Olemme yhteydessä sinuun, mikäli hakemaasi vastaavaa työtä tulee tarjolle. Osa työpaikoista täytetään ilman erillistä työnhakuilmoitusta.

JEESAAMME SINUA TYÖNHAUSSA

Kaikki palvelumme ovat työnhakijoille luottamuksellisia ja maksuttomia. Töiden hakeminen kauttamme ei velvoita ottamaan vastaan tarjolla olevaa työtehtävää. Otamme työnhakemuksensa jättäneisiin yhteyttä, mikäli meillä on tarjota hakijan osaamisalueen tai kiinnostuksen mukaista työtä.

Katso avoimet työpaikat ja hae haluamaasi työtä. Osa työpaikoista täytetään jo hakuprosessin aikana, joten ole ripeä!