Avoimet työpaikat

Kotisiivoojia, Kuopio, Siilinjärvi

Toimiala: Siivousala
Työpaikkoja: 2
Alue: Pohjois-Savo
Paikkakunta: Kuopio, Siilinjärvi
Palkkaus: TES tai sopimuksen mukaan


Etsimme asiakkaallemme KOTISIIVOOJIA Kuopion alueelle. Työssäsi vastaat ja huolehdit asiakkaiden kotien siisteydestä ja puhtaudesta. Tehtävässä menestyäksesi sinulla on hyvä olla hieman kokemusta siivoustehtävistä, mutta tärkeintä on kuitenkin kyky omaksua ja vastaanottaa uusia työtehtäviä ja noudattaa annettuja ohjeistuksia. Työtä on mahdollista tehdä joustavasti, myös osa-aikaisesti.

Auton käyttömahdollisuus on suuri etu, sillä työkohteet saattavat sijaita keskustan ulkopuolella tai saatat joutua siirtymään työpaikasta toiseen sujuvasti. Hyville työntekijöille mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme sinulle iloiset, kannustavat työkaverit, palkkauksen osaamisen mukaan, työterveyshuollon ja asianmukaiset työvarusteet

Asiakasyrityksemme tarjoaa perehdytyksen toimintatapoihin ja työturvallisuuteen. 

Työntekijältä odotamme:

- tiimityöskentelytaitoja 

- ripeää otetta työntekoa kohtaan

- reipasta ja aurinkoista asennetta

- joustavuutta työaikojen suhteen

- ajokorttia, oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi

- suomen kielen taitoa

Kiinnostuitko? Mikäli vastauksesi on kyllä, jätä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pikaisesti mutta viimeistään 8.11.2020 Haastattelemme ja täytämme paikkoja heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja antaa Riikka Putkinen 0400 551 459

Kuopiolaisina tunnemme hyvin alueen ihmiset, yritykset ja toimialat. Haluamme saada oikeat työntekijät ja työpaikat kohtaamaan. Kokemuksemme ja intohimomme myötä syntyi Jeesi Henkilöstöpalvelut Oy syksyllä 2017. Olemme vakiinnuttaneet paikkamme luotettavana työnantaja Kuopion talousalueella


Avoin hakemus

Jätä meille avoin hakemus, vaikka toiveittesi mukaista työpaikkaa ei olisikaan juuri nyt tarjolla. Olemme yhteydessä sinuun, mikäli hakemaasi vastaavaa työtä tulee tarjolle. Osa työpaikoista täytetään ilman erillistä työnhakuilmoitusta.

JEESAAMME SINUA TYÖNHAUSSA

Kaikki palvelumme ovat työnhakijoille luottamuksellisia ja maksuttomia. Töiden hakeminen kauttamme ei velvoita ottamaan vastaan tarjolla olevaa työtehtävää. Otamme työnhakemuksensa jättäneisiin yhteyttä, mikäli meillä on tarjota hakijan osaamisalueen tai kiinnostuksen mukaista työtä.

Katso avoimet työpaikat ja hae haluamaasi työtä. Osa työpaikoista täytetään jo hakuprosessin aikana, joten ole ripeä!