Avoimet työpaikat

Lumi/kausityöntekijä, Kuopio

Toimiala: Kiinteistönhuolto
Työpaikkoja: 3
Alue: Pohjois-Savo
Paikkakunta: Kuopio
Palkkaus: TES tai sopimuksen mukaan


Haemme asiakkaallemme LUMI/KAUSITYÖNTEKIJÖITÄ tulevan kauden sesonkiin. Töitä on tarjolla sääolosuhteet huomioiden myös viikonloppuisin, joten osa tehtävistä soveltuu myös opiskelijoille. Osaaville henkilöille on mahdollisuus pidempiaikaisiin työsuhteisiin ja täysiin työviikkoihin. Aiemmasta kokemuksesta kiinteistöhuollon tehtävistä on hakijalle etua, mutta se ei ole välttämättömyys. Tärkeintä on hyvä asenne ja motivaatio työntekoa kohtaan. Tarjoamme tarvittavat työvarusteet ja hyvän perehdytyksen.

Työntekijältä odotamme:

- tiimityöskentelytaitoja 

- ripeää otetta työntekoa kohtaan

- reipasta ja aurinkoista asennetta

- hyvää fyysistä kuntoa

- joustavuutta työaikojen suhteen

- oman auton käyttömahdollisuus

Kiinnostuitko? Mikäli vastauksesi on kyllä, jätä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pikaisesti mutta viimeistään 17.1.2021 Haastattelemme ja täytämme paikkoja heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja antaa Toni Lipponen p. 040 055 1463

Kuopiolaisina tunnemme hyvin alueen ihmiset, yritykset ja toimialat. Haluamme saada oikeat työntekijät ja työpaikat kohtaamaan. Kokemuksemme ja intohimomme myötä syntyi Jeesi Henkilöstöpalvelut Oy syksyllä 2017. Olemme vakiinnuttaneet paikkamme luotettavana työnantaja Kuopion talousalueella, josta osoituksena yli 800 solmittua työsuhdetta. Visiomme on olla toimialamme paras palveluyritys sekä tavoitettavuuden että laadun suhteen. Toimintamme perustuu luottamukseen ja pitkäaikaisiin kumppanuuksiin.


Avoin hakemus

Jätä meille avoin hakemus, vaikka toiveittesi mukaista työpaikkaa ei olisikaan juuri nyt tarjolla. Olemme yhteydessä sinuun, mikäli hakemaasi vastaavaa työtä tulee tarjolle. Osa työpaikoista täytetään ilman erillistä työnhakuilmoitusta.

JEESAAMME SINUA TYÖNHAUSSA

Kaikki palvelumme ovat työnhakijoille luottamuksellisia ja maksuttomia. Töiden hakeminen kauttamme ei velvoita ottamaan vastaan tarjolla olevaa työtehtävää. Otamme työnhakemuksensa jättäneisiin yhteyttä, mikäli meillä on tarjota hakijan osaamisalueen tai kiinnostuksen mukaista työtä.

Katso avoimet työpaikat ja hae haluamaasi työtä. Osa työpaikoista täytetään jo hakuprosessin aikana, joten ole ripeä!