Avoimet työpaikat

Tuotantotyöntekijä, Lapinlahti

Toimiala: Puusepänteollisuus
Työpaikkoja: 2
Alue: Pohjois-Savo
Paikkakunta: Lapinlahti
Palkkaus: TES puusepänteollisuus


Haemme asiakkaallemme Lapinlahdelle tuotantotyöntekijää.

Työtehtävät ovat monipuolisia tuotannon töitä. Valittu henkilö tulee saamaan kattavan perehdytyksen työtehtäviin, joten kokemus alan työtehtävistä ei ole välttämättömyys. Arvostamme reipasta ja oma-aloitteista työasennetta. Työskentelet vastuullisesti ja pystyt sitoutumaan työhön.Tarjoamme sinulle iloiset, kannustavat työkaverit ja osaavalle henkilölle paljon töitä. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja hyvällä työntekijällä on mahdollisuus pitkään työsuhteeseen.

Työntekijältä odotamme:

- tiimityöskentelytaitoja 

- ripeää otetta 

- reipasta ja iloista asennetta

- hyvää fyysistä kuntoa

- reilua ja rehtiä asennetta

 

Kiinnostuitko? Mikäli vastauksesi on kyllä, jätä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pikaisesti. Haastattelemme ja täytämme paikkoja heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja antaa Olli-Matti Nuutinen p. 0400 551 437 tai olli-matti.nuutinen@jeesipalvelut.fi

www.jeesipalvelut.fi

Paikallisena yrityksenä tunnemme hyvin alueen ihmiset, yritykset ja toimialat. Haluamme saada oikeat työntekijät ja työpaikat kohtaamaan. Kokemuksemme ja intohimomme myötä syntyi Jeesi Henkilöstöpalvelut Oy syksyllä 2017. Olemme vakiinnuttaneet paikkamme luotettavana työnantaja Pohjois-Savon talousalueella, josta osoituksena yli 1000 solmittua työsuhdetta. Visiomme on olla toimialamme paras palveluyritys sekä tavoitettavuuden että laadun suhteen. Toimintamme perustuu luottamukseen ja pitkäaikaisiin kumppanuuksiin.


Avoin hakemus

Jätä meille avoin hakemus, vaikka toiveittesi mukaista työpaikkaa ei olisikaan juuri nyt tarjolla. Olemme yhteydessä sinuun, mikäli hakemaasi vastaavaa työtä tulee tarjolle. Osa työpaikoista täytetään ilman erillistä työnhakuilmoitusta.

JEESAAMME SINUA TYÖNHAUSSA

Kaikki palvelumme ovat työnhakijoille luottamuksellisia ja maksuttomia. Töiden hakeminen kauttamme ei velvoita ottamaan vastaan tarjolla olevaa työtehtävää. Otamme työnhakemuksensa jättäneisiin yhteyttä, mikäli meillä on tarjota hakijan osaamisalueen tai kiinnostuksen mukaista työtä.

Katso avoimet työpaikat ja hae haluamaasi työtä. Osa työpaikoista täytetään jo hakuprosessin aikana, joten ole ripeä!