Avoimet työpaikat

Kotipalvelutyöntekijä, Kuopio

Toimiala: Sosiaaliala
Työpaikkoja: 1
Alue: Pohjois-Savo
Paikkakunta: Kuopio
Palkkaus: TES tai sopimuksen mukaan


Haemme kotipalvelutyöntekijää asiakasyrityksellemme Kuopioon.

Kotipalvelutyöntekijä työskentelee asiakkaiden kotona, tarjoten asiakkaalle apua arjen askareissa. Asiakkaat arvostavat ystävällisiä kasvoja, helliä käsiä ja kuulevia korvia. He ovat onnellisia kohdatessaan avuliaan, reippaan ja luotettavan hoitajan. 

Kotihoidossa työ on monipuolista, vastuullista ja ihmisläheistä hoito- ja hoivatyötä, joka sisältää useita iloisia kohtaamisia ja läsnäolon hetkiä asiakkaiden kanssa. Työskentelemme kaikenikäisten ja eri elämäntilanteissa olevien asiakkaidemme kanssa aina lapsiperheistä ikäihmisiin. Palvelumme suunnitellaan aina asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti. Työ voi olla henkilökohtaista avustamista, asiointiapua, kodinhoidossa avustamista, kevyttä siivousta, ulkoilua ja yhdessäoloa.

Työntekijältä odotamme:

  • Lähihoitajan koulutusta
  • B-ajokorttia ja autoa (käytöstä maksamme km-korvaukset)
  • Iloista ja ihmisläheistä asennetta

Kiinnostuitko? Mikäli vastauksesi on kyllä, jätä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pikaisesti. Haastattelemme ja täytämme paikkoja heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja antaa Toni Lipponen p. 0400 551 463 tai toni.lipponen@jeesipalvelut.fi

www.jeesipalvelut.fi

Paikallisena yrityksenä tunnemme hyvin alueen ihmiset, yritykset ja toimialat. Haluamme saada oikeat työntekijät ja työpaikat kohtaamaan. Kokemuksemme ja intohimomme myötä syntyi Jeesi Henkilöstöpalvelut Oy syksyllä 2017. Olemme vakiinnuttaneet paikkamme luotettavana työnantaja Pohjois-Savon talousalueella, josta osoituksena yli 1000 solmittua työsuhdetta. Visiomme on olla toimialamme paras palveluyritys sekä tavoitettavuuden että laadun suhteen. Toimintamme perustuu luottamukseen ja pitkäaikaisiin kumppanuuksiin.


Avoin hakemus

Jätä meille avoin hakemus, vaikka toiveittesi mukaista työpaikkaa ei olisikaan juuri nyt tarjolla. Olemme yhteydessä sinuun, mikäli hakemaasi vastaavaa työtä tulee tarjolle. Osa työpaikoista täytetään ilman erillistä työnhakuilmoitusta.

JEESAAMME SINUA TYÖNHAUSSA

Kaikki palvelumme ovat työnhakijoille luottamuksellisia ja maksuttomia. Töiden hakeminen kauttamme ei velvoita ottamaan vastaan tarjolla olevaa työtehtävää. Otamme työnhakemuksensa jättäneisiin yhteyttä, mikäli meillä on tarjota hakijan osaamisalueen tai kiinnostuksen mukaista työtä.

Katso avoimet työpaikat ja hae haluamaasi työtä. Osa työpaikoista täytetään jo hakuprosessin aikana, joten ole ripeä!