Avoimet työpaikat

Porrassiivooja, Kuopio

Toimiala: Kiinteistönhuolto
Työpaikkoja: 3
Alue: Pohjois-Savo
Paikkakunta: Kuopio
Palkkaus: TES tai sopimuksen mukaan


Haemme asiakkaallemme PORRASSIIVOOJIA useisiin eri kohteisiin Kuopion alueella. Osa tehtävistä soveltuu myös opiskelijoille tai alasta kiinnostuneille. Osaaville henkilöille on mahdollisuus pidempiaikaisiin työsuhteisiin ja täysiin työviikkoihin. Aiemmasta kokemuksesta siivousalan tehtävistä on hakijalle etua, mutta se ei ole välttämättömyys. Tärkeintä on hyvä asenne ja motivaatio työntekoa kohtaan. Osa kohteista hoidetaan parityöskentelynä. Tarjoamme tarvittavat työvarusteet ja hyvän perehdytyksen.

Työntekijältä odotamme:

- tiimityöskentelytaitoja 

- ripeää otetta työntekoa kohtaan

- reipasta ja aurinkoista asennetta

- joustavuutta työaikojen suhteen

- oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi

- suomen kielen taitoa

Kiinnostuitko? Mikäli vastauksesi on kyllä, jätä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pikaisesti. Haastattelemme ja täytämme paikkoja heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja antaa Toni Lipponen p. 0400 551 463, toni.lipponen@jeesipalvelut.fi

Kuopiolaisina tunnemme hyvin alueen ihmiset, yritykset ja toimialat. Haluamme saada oikeat työntekijät ja työpaikat kohtaamaan. Kokemuksemme ja intohimomme myötä syntyi Jeesi Henkilöstöpalvelut Oy syksyllä 2017. Olemme vakiinnuttaneet paikkamme luotettavana työnantaja Kuopion talousalueella, josta osoituksena yli 700 solmittua työsuhdetta. Visiomme on olla toimialamme paras palveluyritys sekä tavoitettavuuden että laadun suhteen. Toimintamme perustuu luottamukseen ja pitkäaikaisiin kumppanuuksiin.


Avoin hakemus

Jätä meille avoin hakemus, vaikka toiveittesi mukaista työpaikkaa ei olisikaan juuri nyt tarjolla. Olemme yhteydessä sinuun, mikäli hakemaasi vastaavaa työtä tulee tarjolle. Osa työpaikoista täytetään ilman erillistä työnhakuilmoitusta.

JEESAAMME SINUA TYÖNHAUSSA

Kaikki palvelumme ovat työnhakijoille luottamuksellisia ja maksuttomia. Töiden hakeminen kauttamme ei velvoita ottamaan vastaan tarjolla olevaa työtehtävää. Otamme työnhakemuksensa jättäneisiin yhteyttä, mikäli meillä on tarjota hakijan osaamisalueen tai kiinnostuksen mukaista työtä.

Katso avoimet työpaikat ja hae haluamaasi työtä. Osa työpaikoista täytetään jo hakuprosessin aikana, joten ole ripeä!