Avoimet työpaikat

Varastotyöntekijä, Kuopio

Toimiala: Kaupan ala
Työpaikkoja: 1
Alue: Pohjois-Savo
Paikkakunta: Kuopio
Palkkaus: TES tai sopimuksen mukaan


Etsimme asiakkaallemme määräaikaiseen työsuhteeseen varastotyöntekijää.

Varastotyöntekijän tehtäviin kuuluu mm. saapuvan tavaran vastaanotto, keräily ja lähettämötyöt. Varasto- ja logistiikkatoimintojen kokemus tai koulutustausta voi auttaa sinua tehtävässäsi, mutta tärkeintä on oikea asenne ja halu oppia.

Toivomme sinulta:

  • Oma-aloitteisuutta ja positiivista asennetta.
  • Aikaisempaa kokemusta trukilla ajosta.
  • Hyvää suomen kielen taitoa ja vähintään 18-vuoden ikää.

Työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä vuokratyösuhteena, jonka jälkeen hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyrityksen kirjoille. Palkka on neuvoteltavissa kokemuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Mikäli vastauksesi on kyllä, jätä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pikaisesti. Haastattelemme ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa Toni Lipponen p. 0400 551 463 tai toni.lipponen@jeesipalvelut.fi

www.jeesipalvelut.fi

Ota meidät seurantaan myös somessa, jotta saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista työpaikoista!

www.instagram.com/jeesipalvelut

www.facebook.com/jeesipalvelut

Paikallisena yrityksenä tunnemme hyvin alueen ihmiset, yritykset ja toimialat. Haluamme saada oikeat työntekijät ja työpaikat kohtaamaan. Kokemuksemme ja intohimomme myötä syntyi Jeesi Henkilöstöpalvelut Oy syksyllä 2017. Olemme vakiinnuttaneet paikkamme luotettavana työnantaja Pohjois-Savon talousalueella, josta osoituksena yli 1000 solmittua työsuhdetta. Visiomme on olla toimialamme paras palveluyritys sekä tavoitettavuuden että laadun suhteen. Toimintamme perustuu luottamukseen ja pitkäaikaisiin kumppanuuksiin.


Avoin hakemus

Jätä meille avoin hakemus, vaikka toiveittesi mukaista työpaikkaa ei olisikaan juuri nyt tarjolla. Olemme yhteydessä sinuun, mikäli hakemaasi vastaavaa työtä tulee tarjolle. Osa työpaikoista täytetään ilman erillistä työnhakuilmoitusta.

JEESAAMME SINUA TYÖNHAUSSA

Kaikki palvelumme ovat työnhakijoille luottamuksellisia ja maksuttomia. Töiden hakeminen kauttamme ei velvoita ottamaan vastaan tarjolla olevaa työtehtävää. Otamme työnhakemuksensa jättäneisiin yhteyttä, mikäli meillä on tarjota hakijan osaamisalueen tai kiinnostuksen mukaista työtä.

Katso avoimet työpaikat ja hae haluamaasi työtä. Osa työpaikoista täytetään jo hakuprosessin aikana, joten ole ripeä!