Avoimet työpaikat

Maanrakennustyöntekijä, Kuopio

Toimiala: Talonrakennusala
Työpaikkoja: 2
Alue: Pohjois-Savo
Paikkakunta: Kuopio
Palkkaus: TES tai sopimuksen mukaan


Haemme asiakkaallemme maanrakennustyöntekijöitä Kuopion alueelle!


Edellytämme hakijalta kokemusta vastaavista tehtävistä sekä toivomme asianmukaisia ammattikortteja. Työ alkaa heti oikean henkilön löydyttyä. Etsimämme henkilö on motivoitunut, työhön sitoutunut ja hyvässä fyysisessä kunnossa.


Asiakasyrityksemme tarjoaa perehdytyksen toimintatapoihin ja työturvallisuuteen. Tarjoamme työntekijöillemme asianmukaiset työvarusteet ja osaavalle henkilölle paljon töitä.

Työntekijältä odotamme:

  •  työturvakorttia
  •  reipasta asennetta työntekoa kohtaan
  •  C-ajokortti katsotaan eduksi
  •  tarkkuutta, huolellisuutta ja oma-aloitteellisuutta
  •  joustavuutta työaikojen suhteen
  •  sujuvaa suomen kielen taitoa

Kiinnostuitko? Mikäli vastauksesi on kyllä, jätä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pikaisesti mutta viimeistään 18.4.2021 Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja antaa Toni Lipponen p. 040 055 1463 tai toni.lipponen@jeesipalvelut.fi

www.jeesipalvelut.fi

Kuopiolaisina tunnemme hyvin alueen ihmiset, yritykset ja toimialat. Haluamme saada oikeat työntekijät ja työpaikat kohtaamaan. Kokemuksemme ja intohimomme myötä syntyi Jeesi Henkilöstöpalvelut Oy syksyllä 2017. Olemme vakiinnuttaneet paikkamme luotettavana työnantaja Kuopion talousalueella, josta osoituksena yli 1000 solmittua työsuhdetta. Visiomme on olla toimialamme paras palveluyritys sekä tavoitettavuuden että laadun suhteen. Toimintamme perustuu luottamukseen ja pitkäaikaisiin kumppanuuksiin.

Ota meidät seurantaan myös somessa, jotta saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista työpaikoista!

www.instagram.com/jeesipalvelut

www.facebook.com/jeesipalvelut


Avoin hakemus

Jätä meille avoin hakemus, vaikka toiveittesi mukaista työpaikkaa ei olisikaan juuri nyt tarjolla. Olemme yhteydessä sinuun, mikäli hakemaasi vastaavaa työtä tulee tarjolle. Osa työpaikoista täytetään ilman erillistä työnhakuilmoitusta.

JEESAAMME SINUA TYÖNHAUSSA

Kaikki palvelumme ovat työnhakijoille luottamuksellisia ja maksuttomia. Töiden hakeminen kauttamme ei velvoita ottamaan vastaan tarjolla olevaa työtehtävää. Otamme työnhakemuksensa jättäneisiin yhteyttä, mikäli meillä on tarjota hakijan osaamisalueen tai kiinnostuksen mukaista työtä.

Katso avoimet työpaikat ja hae haluamaasi työtä. Osa työpaikoista täytetään jo hakuprosessin aikana, joten ole ripeä!