Avoimet työpaikat

Myyntineuvottelija, Kuopio

Toimiala: Tekstiili- ja vaatetusala (TEVA)
Työpaikkoja: 1
Alue: Pohjois-Savo
Paikkakunta: Kuopio
Palkkaus: kk-palkka + provisio


Laatupesu on vuonna 1959 perustettu tekstiilihuoltoalan perheyritys. Toimialueemme kattaa Savo-Karjalan ja Keski-Suomen alueet. Palvelemme yrityksiä, kuntia, yhteisöjä ja yksityisiä kuluttajia. Palveluitamme ovat mm. vuokra- ja logomatot, työvaatteiden pesu ja vuokraus, saniteettitilatuotteet, Putseri teollisuuspyyhkeet, imeytysmatot ja pesulapalvelut. Arvoina meillä on asiakaslähtöisyys, laatu, työhyvinvointi sekä ympäristö. Arvostamme aidosti asiakkaitamme ja haluamme vastata asiakkaidemme tarpeisiin.

Lue lisää meistä, toiminnastamme ja historiastamme www.laatupesu.fi

Etsimme nyt myyntineuvottelijaa kokoaikaiseen työsuhteeseen aikaisemman henkilön siirtyessä eläkkeelle 44-vuotisen työuran jälkeen. Työtehtäviin kuuluu  mm. vuokramattojen sekä muiden tuotteiden myynti, asiakkuuksien hoito ja uusasiakashankinta. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn kattavan perehdytyksen jälkeen. Olet itseohjautuva, sosiaalinen ja reipas "hyvä tyyppi". Osaat priorisoida ajankäytön tilanteen mukaan. Olet lisäksi tilannetajuinen ja osaat luovia erilaisten persoonien kanssa. Teet sen minkä lupaat, loppuun asti. Sinun ei tarvitse olla vielä huippumyyjä, hyvä asenne ja halu oppia riittää. Sinulla on perushyvä fyysinen kunto, koska joudut joskus nostelemaan mattoja olkapäällesi. Haitaksi ei ole myöskään, jos porakone pysyy kädessä sillä saippua-annostelija saattaa kaivata nopeaa asennusta asiakkaan luona. 

Tarjoamme vakavaraisen, pitkän historian omaavan yrityksen edut, kk-palkan ja provision, sekä tarvittaessa työsuhdeauton. Omallakin saa ajaa ja kilometrit laskuttaa, kuinka vaan sinulle parhaiten sopii. Ja mikä parasta, saat huippuhyvät työkaverit!

Kiinnostuitko? Mikäli vastauksesi on kyllä, taytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pikaisesti. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja antaa Vesa Vesterinen p. 044 0511 555, vesa.vesterinen@jeesipalvelut.fi

Kuopiolaisina tunnemme hyvin alueen ihmiset, yritykset ja toimialat. Haluamme saada oikeat työntekijät ja työpaikat kohtaamaan. Kokemuksemme ja intohimomme myötä syntyi Jeesi Henkilöstöpalvelut Oy syksyllä 2017. Olemme vakiinnuttaneet paikkamme luotettavana työnantaja Pohjois-Savon talousalueella, josta osoituksena yli 1000 solmittua työsuhdetta. Visiomme on olla toimialamme paras palveluyritys sekä tavoitettavuuden että laadun suhteen. Toimintamme perustuu luottamukseen ja pitkäaikaisiin kumppanuuksiin.


Avoin hakemus

Jätä meille avoin hakemus, vaikka toiveittesi mukaista työpaikkaa ei olisikaan juuri nyt tarjolla. Olemme yhteydessä sinuun, mikäli hakemaasi vastaavaa työtä tulee tarjolle. Osa työpaikoista täytetään ilman erillistä työnhakuilmoitusta.

JEESAAMME SINUA TYÖNHAUSSA

Kaikki palvelumme ovat työnhakijoille luottamuksellisia ja maksuttomia. Töiden hakeminen kauttamme ei velvoita ottamaan vastaan tarjolla olevaa työtehtävää. Otamme työnhakemuksensa jättäneisiin yhteyttä, mikäli meillä on tarjota hakijan osaamisalueen tai kiinnostuksen mukaista työtä.

Katso avoimet työpaikat ja hae haluamaasi työtä. Osa työpaikoista täytetään jo hakuprosessin aikana, joten ole ripeä!