Avoimet työpaikat

Kuorma-autonkuljettaja, Kuopio

Toimiala: Kuljetusala
Työpaikkoja: 1
Alue: Pohjois-Savo
Paikkakunta: Kuopio
Palkkaus: Kuorma-autoalan TES


Etsimme asiakkaallemme kesälomien tuuraukseen KUORMA-AUTONKULJETTAJAA Kuopion alueelle pesula- ja vaihtomattotuotteiden jakelutehtäviin. Työ alkaa kattavalla perehdytyksellä toukokuun alussa ja kestää ainakin elokuun loppupuolelle. Tarjoamme vaihtelevan päivätyön (ma-pe) asiakaspinnassa ja nykyaikaisen kaluston. 

Työntekijältä odotamme:

- kuljettajan ammattipätevyyttä

- C-korttia

- reipasta asennetta työntekoa kohtaan ja asiakaspalvelutaitoja

- hyvää fyysistä kuntoa

- joustavuutta työaikojen suhteen

- suomen kielen taitoa

Kiinnostuitko? Mikäli vastauksesi on kyllä, jätä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pikaisesti mutta viimeistään 26.4.2021. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja antaa Vesa Vesterinen p. 044 0511 555, vesa.vesterinen@jeesipalvelut.fi

Kuopiolaisina tunnemme hyvin alueen ihmiset, yritykset ja toimialat. Haluamme saada oikeat työntekijät ja työpaikat kohtaamaan. Kokemuksemme ja intohimomme myötä syntyi Jeesi Henkilöstöpalvelut Oy syksyllä 2017. Olemme vakiinnuttaneet paikkamme luotettavana työnantaja Pohjois-Savon talousalueella, josta osoituksena yli 1000 solmittua työsuhdetta. Visiomme on olla toimialamme paras palveluyritys sekä tavoitettavuuden että laadun suhteen. Toimintamme perustuu luottamukseen ja pitkäaikaisiin kumppanuuksiin.


Avoin hakemus

Jätä meille avoin hakemus, vaikka toiveittesi mukaista työpaikkaa ei olisikaan juuri nyt tarjolla. Olemme yhteydessä sinuun, mikäli hakemaasi vastaavaa työtä tulee tarjolle. Osa työpaikoista täytetään ilman erillistä työnhakuilmoitusta.

JEESAAMME SINUA TYÖNHAUSSA

Kaikki palvelumme ovat työnhakijoille luottamuksellisia ja maksuttomia. Töiden hakeminen kauttamme ei velvoita ottamaan vastaan tarjolla olevaa työtehtävää. Otamme työnhakemuksensa jättäneisiin yhteyttä, mikäli meillä on tarjota hakijan osaamisalueen tai kiinnostuksen mukaista työtä.

Katso avoimet työpaikat ja hae haluamaasi työtä. Osa työpaikoista täytetään jo hakuprosessin aikana, joten ole ripeä!