Avoimet työpaikat

Ratkaisumyyjä, Iisalmi

Toimiala: Myynti- ja markkinointi
Työpaikkoja: 1
Alue: Pohjois-Savo
Paikkakunta: Iisalmi
Palkkaus: Tes tai sopimuksen mukaan


Haemme asiakkaallemme Hanakat myymälään Iisalmeen IPAlle Ratkaisumyyjää.

Työlle aggressiivisuuden lisäksi odotamme hakijalta LVI-asentajankoulutusta tai kokemusta alalta/lämpöpumpuista. Arvostamme myös kokemusta LVI- ja myyntityöstä. 

Tässä työssä pärjää vastuuntuntoinen myynnin ammattilainen, joka haluaa kehittää ammattitaitoaan jatkuvasti.

Odotamme työnhakijoilta:

- asiakaslähtöistä ajattelua

- perheyrityksen yhteisöllisyyttä 

- palveluhenkisyyttä

- vastuullista ja joustavaa otetta työhön

- motivaatiota kehittää itseään haastavassa tehtäväkentässä

 Mitä tarjoamme ja palkka:

Tarjoamme kokoaikaisen, toistaiseksi voimassa olevan työn. Sinulla on hyvä tiimi ympärilläsi ja laaja organisaation tuki. Palkka TES/Sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä ja jätä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pikaisesti. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten toimi ripeästi.

Lisätietoja antaa Olli-Matti Nuutinen p. 0400 551 437 tai olli-matti.nuutinen@jeesipalvelut.fi

www.jeesipalvelut.fi

Paikallisena yrityksenä tunnemme hyvin alueen ihmiset, yritykset ja toimialat. Haluamme saada oikeat työntekijät ja työpaikat kohtaamaan. Kokemuksemme ja intohimomme myötä syntyi Jeesi Henkilöstöpalvelut Oy syksyllä 2017. Olemme vakiinnuttaneet paikkamme luotettavana työnantaja Pohjois-Savon talousalueella, josta osoituksena yli 1000 solmittua työsuhdetta. Visiomme on olla toimialamme paras palveluyritys sekä tavoitettavuuden että laadun suhteen. Toimintamme perustuu luottamukseen ja pitkäaikaisiin kumppanuuksiin.


Avoin hakemus

Jätä meille avoin hakemus, vaikka toiveittesi mukaista työpaikkaa ei olisikaan juuri nyt tarjolla. Olemme yhteydessä sinuun, mikäli hakemaasi vastaavaa työtä tulee tarjolle. Osa työpaikoista täytetään ilman erillistä työnhakuilmoitusta.

JEESAAMME SINUA TYÖNHAUSSA

Kaikki palvelumme ovat työnhakijoille luottamuksellisia ja maksuttomia. Töiden hakeminen kauttamme ei velvoita ottamaan vastaan tarjolla olevaa työtehtävää. Otamme työnhakemuksensa jättäneisiin yhteyttä, mikäli meillä on tarjota hakijan osaamisalueen tai kiinnostuksen mukaista työtä.

Katso avoimet työpaikat ja hae haluamaasi työtä. Osa työpaikoista täytetään jo hakuprosessin aikana, joten ole ripeä!