Avoimet työpaikat

Asentaja, Iisalmi, Kaavi, Kuopio, Lapinlahti, Siilinjärvi

Toimiala: Talonrakennusala
Työpaikkoja: 2
Alue: Pohjois-Savo
Paikkakunta: Iisalmi, Kaavi, Kuopio, Lapinlahti, Siilinjärvi
Palkkaus: TES tai sopimuksen mukaan


Haemme ammattitaitoista asentajaa, monipuolisiin töihin.

Koulutukseltasi voit olla kirvesmies, hitsaaja, autonasentaja tai jokin muu. Tärkeintä on että olet käsiltäsi taitava ja osaat käyttää monia eri työvälineitä, aina porakoneesta hitsauspuikkoon.

Asiakkaamme työt ovat todella monipuolisia ja ne tehdään niin hallilla kuin myös asiakkaan luona. Työtehtäväsi voi olla esim:

  • Ilmanvaihtojärjestelmien asennukset
  • Maatalousrakennusten rakentaminen ja varustaminen
  • Maatalousrakennusten muutos-, laajennus- sekä korjaustyöt
  • Ikkuna- ja oviremontit

Sinun tulee olla kykenevä reissutyöhön, koska asennusreissuilla voit joutua yöpymään 1-2 yötä/vko hotellissa. Toivomme sinulta myös hyvää fyysistä kuntoa, sekä ajokorttia (C-kortti plussaa).

Hyvällä työntekijällä on loistava mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykseemme.

Kiinnostuitko? Mikäli vastauksesi on kyllä, jätä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pikaisesti. Täytämme paikkoja heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Lisätietoja antaa Toni Lipponen p. 040 055 1463 tai toni.lipponen@jeesipalvelut.fi

www.jeesipalvelut.fi

Kuopiolaisina tunnemme hyvin alueen ihmiset, yritykset ja toimialat. Haluamme saada oikeat työntekijät ja työpaikat kohtaamaan. Kokemuksemme ja intohimomme myötä syntyi Jeesi Henkilöstöpalvelut Oy syksyllä 2017. Olemme vakiinnuttaneet paikkamme luotettavana työnantaja Pohjois-Savon talousalueella, josta osoituksena yli 1000 solmittua työsuhdetta. Visiomme on olla toimialamme paras palveluyritys sekä tavoitettavuuden että laadun suhteen. Toimintamme perustuu luottamukseen ja pitkäaikaisiin kumppanuuksiin.

Ota meidät seurantaan myös somessa, jotta saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista työpaikoista!

www.instagram.com/jeesipalvelut

www.facebook.com/jeesipalvelut


Avoin hakemus

Jätä meille avoin hakemus, vaikka toiveittesi mukaista työpaikkaa ei olisikaan juuri nyt tarjolla. Olemme yhteydessä sinuun, mikäli hakemaasi vastaavaa työtä tulee tarjolle. Osa työpaikoista täytetään ilman erillistä työnhakuilmoitusta.

JEESAAMME SINUA TYÖNHAUSSA

Kaikki palvelumme ovat työnhakijoille luottamuksellisia ja maksuttomia. Töiden hakeminen kauttamme ei velvoita ottamaan vastaan tarjolla olevaa työtehtävää. Otamme työnhakemuksensa jättäneisiin yhteyttä, mikäli meillä on tarjota hakijan osaamisalueen tai kiinnostuksen mukaista työtä.

Katso avoimet työpaikat ja hae haluamaasi työtä. Osa työpaikoista täytetään jo hakuprosessin aikana, joten ole ripeä!