Avoimet työpaikat

Palvelutiskimyyjä, Citymarket, Iisalmi

Toimiala: Kaupan ala
Työpaikkoja: 2
Alue: Pohjois-Savo
Paikkakunta: Iisalmi
Palkkaus: TES


Onko asiakaspalvelu intohimosi? Tykkäätkö jutella ruoasta ja jakaa vinkkejä toisillekin?

Haemme innostunutta PALVELUTISKIMYYJÄÄ Iisalmen K-Citymarkettiin.
Etsimämme henkilö on iloinen asiakaspalvelija, joka on kiinnostunut hyvästä ruoasta. Sinun ei tarvitse olla valmis palvelutiskiosaaja, mutta tarvitset intoa oppia uusia tietoja ja taitoja työn lomassa. Aikaisempi työkokemus kaupan alalta tai keittiö/elintarviketyöstä on eduksi.

Tarjoamme sinulle määräaikaisen työsuhteen alkaen viimeistään kesäkuun alussa ja kestää elokuun loppuun. Mahdollisuus pidempi aikaiseen työsuhteeseen.

Toivomme sinulta:

- Kokemusta työskentelystä ruoan parissa
- Iloista asennetta ja tiimihenkeä
- Intoa omaksua uutta ja kehittyä työssäsi
- Aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta

Kiinnostuitko? Mikäli vastauksesi on kyllä, jätä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pikaisesti. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten toimi ripeästi.

Lisätietoja antaa Olli-Matti Nuutinen p. 0400 551 437 tai olli-matti.nuutinen@jeesipalvelut.fi

www.jeesipalvelut.fi

Paikallisena yrityksenä tunnemme hyvin alueen ihmiset, yritykset ja toimialat. Haluamme saada oikeat työntekijät ja työpaikat kohtaamaan. Kokemuksemme ja intohimomme myötä syntyi Jeesi Henkilöstöpalvelut Oy syksyllä 2017. Olemme vakiinnuttaneet paikkamme luotettavana työnantaja Pohjois-Savon talousalueella, josta osoituksena yli 1000 solmittua työsuhdetta. Visiomme on olla toimialamme paras palveluyritys sekä tavoitettavuuden että laadun suhteen. Toimintamme perustuu luottamukseen ja pitkäaikaisiin kumppanuuksiin.


Avoin hakemus

Jätä meille avoin hakemus, vaikka toiveittesi mukaista työpaikkaa ei olisikaan juuri nyt tarjolla. Olemme yhteydessä sinuun, mikäli hakemaasi vastaavaa työtä tulee tarjolle. Osa työpaikoista täytetään ilman erillistä työnhakuilmoitusta.

JEESAAMME SINUA TYÖNHAUSSA

Kaikki palvelumme ovat työnhakijoille luottamuksellisia ja maksuttomia. Töiden hakeminen kauttamme ei velvoita ottamaan vastaan tarjolla olevaa työtehtävää. Otamme työnhakemuksensa jättäneisiin yhteyttä, mikäli meillä on tarjota hakijan osaamisalueen tai kiinnostuksen mukaista työtä.

Katso avoimet työpaikat ja hae haluamaasi työtä. Osa työpaikoista täytetään jo hakuprosessin aikana, joten ole ripeä!