Avoimet työpaikat

Lämmityslaiteasentaja, Iisalmi

Toimiala: LVI-ala
Työpaikkoja: 1
Alue: Pohjois-Savo
Paikkakunta: Iisalmi
Palkkaus: TES tai sopimuksen mukaan


Haemme asiakkaallemme Hanakat Iisalmeen IPA:lle LÄMMITYSLAITEASENTAJAA

Työtehtäviin kuuluvat mm. ilmanvaihto- ja lämmityslaitteiden sekä kylmäkojeiden huolto- ja korjaustyöt. Asennuksia tehdään yhdessä ammattilaisten kanssa.

Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta sekä halua työntekoon.

Katsomme eduksi:                 

- Sähköalan tutkinnon tai työkokemuksen

- Työkokemuksen lämmityslaiteasennuksista ja hyvää motivaatiota alaa kohtaan

- Kykyä toimia itsenäisesti sekä osana tiimiä

- Asiakaslähtöistä ajattelutapaa ja yhteistyökykyä

- Talotekniikka alan koulutuksen

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen sekä Ylä-Savon suurimman LVIK-alan liikkeen edut ja tuen. Tarjolla on myös mahdollisuus koulutukseen lämmityslaiteasentajaksi. Jos sinulla on sähköasentajan tutkinto, on oppisopimus mahdollisuus. Tarjoamme mahdollisuuden kehittää itseäsi ammatillisesti!

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

Kiinnostuitko? Mikäli vastauksesi on kyllä, jätä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pikaisesti. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten toimi ripeästi.

Lisätietoja antaa Olli-Matti Nuutinen p. 0400 551 437 tai olli-matti.nuutinen@jeesipalvelut.fi

www.jeesipalvelut.fi

Paikallisena yrityksenä tunnemme hyvin alueen ihmiset, yritykset ja toimialat. Haluamme saada oikeat työntekijät ja työpaikat kohtaamaan. Kokemuksemme ja intohimomme myötä syntyi Jeesi Henkilöstöpalvelut Oy syksyllä 2017. Olemme vakiinnuttaneet paikkamme luotettavana työnantaja Pohjois-Savon talousalueella, josta osoituksena yli 1000 solmittua työsuhdetta. Visiomme on olla toimialamme paras palveluyritys sekä tavoitettavuuden että laadun suhteen. Toimintamme perustuu luottamukseen ja pitkäaikaisiin kumppanuuksiin.


Avoin hakemus

Jätä meille avoin hakemus, vaikka toiveittesi mukaista työpaikkaa ei olisikaan juuri nyt tarjolla. Olemme yhteydessä sinuun, mikäli hakemaasi vastaavaa työtä tulee tarjolle. Osa työpaikoista täytetään ilman erillistä työnhakuilmoitusta.

JEESAAMME SINUA TYÖNHAUSSA

Kaikki palvelumme ovat työnhakijoille luottamuksellisia ja maksuttomia. Töiden hakeminen kauttamme ei velvoita ottamaan vastaan tarjolla olevaa työtehtävää. Otamme työnhakemuksensa jättäneisiin yhteyttä, mikäli meillä on tarjota hakijan osaamisalueen tai kiinnostuksen mukaista työtä.

Katso avoimet työpaikat ja hae haluamaasi työtä. Osa työpaikoista täytetään jo hakuprosessin aikana, joten ole ripeä!