Avoimet työpaikat

Ikkuna-asentaja, Kuopio

Toimiala: Talonrakennusala
Työpaikkoja: 4
Alue: Pohjois-Savo
Paikkakunta: Kuopio
Palkkaus: TES tai sopimuksen mukaan
Asiakkaamme etsii reippaita ikkuna-asentajia!

Työtehtävääsi kuuluu lähinnä erilaiset ikkuna-asennustyöt. Aikaisempaa työkokemusta ei tarvita koska asiakas perehdyttää työhön. Eduksesi kuitenkin on mikäli sinulta löytyy aikaisempaa rakennusalan taustaa. Tämä helpottaa omaksumaan opetettavat työt. Työt voivat olla missä päin Suomea tahansa, joten sinulla tulisi olla valmius reissutyöhön. Asiakasyritys hoitaa kunnolliset yöpymispaikat kulloiseltakin paikkakunnalta. 

Hyvälle tekijälle on tarjolla töitä pidemmäksi aikaa. Tehtävästä on myös myöhemmin mahdollista siirtyä asiakkaan kirjoille.

Kiinnostuitko? Mikäli vastauksesi on kyllä, jätä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pikaisesti. Täytämme paikkoja heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Lisätietoja antaa Toni Lipponen, 0400 551 463 tai toni.lipponen@jeesipalvelut.fi

www.jeesipalvelut.fi

Kuopiolaisina tunnemme hyvin alueen ihmiset, yritykset ja toimialat. Haluamme saada oikeat työntekijät ja työpaikat kohtaamaan. Kokemuksemme ja intohimomme myötä syntyi Jeesi Henkilöstöpalvelut Oy syksyllä 2017. Visiomme on olla toimialamme paras palveluyritys sekä tavoitettavuuden että laadun suhteen. Toimintamme perustuu luottamukseen ja pitkäaikaisiin kumppanuuksiin.

Ota meidät seurantaan myös somessa, jotta saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista työpaikoista!

www.instagram.com/jeesipalvelut

www.facebook.com/jeesipalvelut


Avoin hakemus

Jätä meille avoin hakemus, vaikka toiveittesi mukaista työpaikkaa ei olisikaan juuri nyt tarjolla. Olemme yhteydessä sinuun, mikäli hakemaasi vastaavaa työtä tulee tarjolle. Osa työpaikoista täytetään ilman erillistä työnhakuilmoitusta.

JEESAAMME SINUA TYÖNHAUSSA

Kaikki palvelumme ovat työnhakijoille luottamuksellisia ja maksuttomia. Töiden hakeminen kauttamme ei velvoita ottamaan vastaan tarjolla olevaa työtehtävää. Otamme työnhakemuksensa jättäneisiin yhteyttä, mikäli meillä on tarjota hakijan osaamisalueen tai kiinnostuksen mukaista työtä.

Katso avoimet työpaikat ja hae haluamaasi työtä. Osa työpaikoista täytetään jo hakuprosessin aikana, joten ole ripeä!