Avoimet työpaikat

Ompelija/Tekstiilihuoltaja, Pohjois-Savo, Kuopio

Toimiala: Tekstiili- ja vaatetusala (TEVA)
Työpaikkoja: 1
Alue: Pohjois-Savo
Paikkakunta: Kuopio
Palkkaus: TES tai sopimuksen mukaan


Laatupesu on vuonna 1959 perustettu tekstiilihuoltoalan perheyritys. Toimialueemme kattaa Savo-Karjalan ja Keski-Suomen alueet. Palvelemme yrityksiä, kuntia, yhteisöjä ja yksityisiä kuluttajia. Palveluitamme ovat mm. vuokra- ja logomatot, työvaatteiden pesu ja vuokraus, saniteettitilatuotteet, Putseri teollisuuspyyhkeet, imeytysmatot ja pesulapalvelut. Arvoina meillä on asiakaslähtöisyys, laatu, työhyvinvointi sekä ympäristö. Arvostamme aidosti asiakkaitamme ja haluamme vastata asiakkaidemme tarpeisiin.

Lue lisää meistä, toiminnastamme ja historiastamme www.laatupesu.fi

Etsimme nyt Laatupesu Oy:lle Kuopioon ompelijaa/tekstiilihuoltajaa. Päätehtäväsi on työvaatteiden korjausompelu, mutta siihen kuuluu myös mm. tekstiilien lajittelu, pesu, puhtaiden tekstiilien viikkaus. Liukuva työaika klo 6.00 ja 16.00 välillä. Tarjoamme loistavan työilmapiirin ja ammattitaitoiset työkaverit. Palkkaus tekstiilihuoltoalan työehtosopimuksen mukaan.

Työntekijältä odotamme:

- ompelutaitoisuus joko koulutuksen tai harrastuksen kautta
- reipas asenne työntekoon
- soveltuvuus tiimityöhön
- joustavuus, työmäärät vaihtelevat asiakastarpeiden mukaan
- työhön perehdytetään, mutta ompelun perusosaaminen olisi hyvä olla valmiiksi.

Kiinnostuitko? Mikäli vastauksesi on kyllä, jätä hakemus mahdollisimman pikaisesti. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja antaa Vesa Vesterinen p. 0440 511 555 tai vesa.vesterinen@jeesipalvelut.fi

www.jeesipalvelut.fi

Kuopiolaisina tunnemme hyvin alueen ihmiset, yritykset ja toimialat. Haluamme saada oikeat työntekijät ja työpaikat kohtaamaan. Kokemuksemme ja intohimomme myötä syntyi Jeesi Henkilöstöpalvelut Oy syksyllä 2017. Visiomme on olla toimialamme paras palveluyritys sekä tavoitettavuuden että laadun suhteen. Toimintamme perustuu luottamukseen ja pitkäaikaisiin kumppanuuksiin.

Ota meidät seurantaan myös somessa, jotta saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista työpaikoista!

www.instagram.com/jeesipalvelut

www.facebook.com/jeesipalvelut


Avoin hakemus

Jätä meille avoin hakemus, vaikka toiveittesi mukaista työpaikkaa ei olisikaan juuri nyt tarjolla. Olemme yhteydessä sinuun, mikäli hakemaasi vastaavaa työtä tulee tarjolle. Osa työpaikoista täytetään ilman erillistä työnhakuilmoitusta.

JEESAAMME SINUA TYÖNHAUSSA

Kaikki palvelumme ovat työnhakijoille luottamuksellisia ja maksuttomia. Töiden hakeminen kauttamme ei velvoita ottamaan vastaan tarjolla olevaa työtehtävää. Otamme työnhakemuksensa jättäneisiin yhteyttä, mikäli meillä on tarjota hakijan osaamisalueen tai kiinnostuksen mukaista työtä.

Katso avoimet työpaikat ja hae haluamaasi työtä. Osa työpaikoista täytetään jo hakuprosessin aikana, joten ole ripeä!