Avoimet työpaikat

Siistijä, Pohjois-Savo, Kuopio, Siilinjärvi

Toimiala: Kiinteistönhuolto
Työpaikkoja: 3
Alue: Pohjois-Savo
Paikkakunta: Kuopio, Siilinjärvi
Palkkaus: TES tai sopimuksen mukaan


Haemme asiakkaallemme siistijää useisiin eri kohteisiin Kuopion ja Siilinjärven alueille. Kohteina on kodit, toimistot, myymälät ja hotellit.

Osaaville henkilöille on mahdollisuus pidempiaikaisiin työsuhteisiin ja täysiin työviikkoihin. Aiemmasta kokemuksesta siivousalan tehtävistä on hakijalle etua, mutta se ei ole välttämättömyys. Tärkeintä on hyvä asenne ja motivaatio työntekoa kohtaan. Osa kohteista hoidetaan parityöskentelynä. Tarjoamme tarvittavat työvarusteet, hyvän perehdytyksen ja loistavan työporukan!

Osa tehtävistä soveltuu myös opiskelijoille tai alasta kiinnostuneille.

Työntekijältä odotamme:

-tiimityöskentelytaitoja

-ripeää otetta työntekoa kohtaan

-reipasta ja aurinkoista asennetta

-joustavuutta työaikojen suhteen

-B-ajokortti plussaa

-suomen kielen taitoa

Kiinnostuitko? Mikäli vastauksesi on kyllä, jätä hakemus palkkatoiveineen mahdollisimman pikaisesti. Haastattelemme ja täytämme paikkoja heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja antaa Toni Lipponen, 0400 551 463 tai toni.lipponen@jeesipalvelut.fi

www.jeesipalvelut.fi

Kuopiolaisina tunnemme hyvin alueen ihmiset, yritykset ja toimialat. Haluamme saada oikeat työntekijät ja työpaikat kohtaamaan. Kokemuksemme ja intohimomme myötä syntyi Jeesi Henkilöstöpalvelut Oy syksyllä 2017. Visiomme on olla toimialamme paras palveluyritys sekä tavoitettavuuden että laadun suhteen. Toimintamme perustuu luottamukseen ja pitkäaikaisiin kumppanuuksiin.

Ota meidät seurantaan myös somessa, jotta saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista työpaikoista!

www.instagram.com/jeesipalvelut

www.facebook.com/jeesipalvelut


Avoin hakemus

Jätä meille avoin hakemus, vaikka toiveittesi mukaista työpaikkaa ei olisikaan juuri nyt tarjolla. Olemme yhteydessä sinuun, mikäli hakemaasi vastaavaa työtä tulee tarjolle. Osa työpaikoista täytetään ilman erillistä työnhakuilmoitusta.

JEESAAMME SINUA TYÖNHAUSSA

Kaikki palvelumme ovat työnhakijoille luottamuksellisia ja maksuttomia. Töiden hakeminen kauttamme ei velvoita ottamaan vastaan tarjolla olevaa työtehtävää. Otamme työnhakemuksensa jättäneisiin yhteyttä, mikäli meillä on tarjota hakijan osaamisalueen tai kiinnostuksen mukaista työtä.

Katso avoimet työpaikat ja hae haluamaasi työtä. Osa työpaikoista täytetään jo hakuprosessin aikana, joten ole ripeä!