Avoimet työpaikat

Tuotantotyöntekijä puusepänteollisuuteen, Pohjois-Savo, Karttula, Kuopio, Rautalampi, Siilinjärvi, Suonenjoki, Tervo, Vesanto

Toimiala: Puusepänteollisuus
Työpaikkoja: 1
Alue: Pohjois-Savo
Paikkakunta: Karttula, Kuopio, Rautalampi, Siilinjärvi, Suonenjoki, Tervo, Vesanto
Palkkaus: TES tai sopimuksen mukaan


Haemme asiakkaallemme Karttulaan tuotantotyöntekijää puusepänteollisuuteen. Työtehtävät ovat monipuolisia tuotannon töitä. 

Arvostamme reipasta ja oma-aloitteista työasennetta. Työskentelet vastuullisesti ja pystyt sitoutumaan työhön.
Eduksi katsotaan mm. CNC-osaaminen, pintakäsittelyn tuntemus ja nykyaikaisten puusepän koneiden sekä laitteiden hallinta sekä puualan koulutus. Valittu henkilö tulee saamaan kattavan perehdytyksen työtehtäviin, joten kokemus alan työtehtävistä ei ole välttämättömyys.

Tarjoamme sinulle iloiset, kannustavat työkaverit, palkkauksen osaamisen mukaan ja työterveyshuollon. Mahdollisuus kimppakyyteihin Kuopiosta.

Työt alkavat sopimuksen mukaisesti ja hyvällä työntekijällä on mahdollisuus vakinaiseen työsuhteeseen.

Työntekijältä odotamme:

  • tiimityöskentelytaitoja 
  • ripeää otetta työntekoa kohtaan
  • reipasta ja iloista asennetta 

Kiinnostuitko? Mikäli vastauksesi on kyllä, jätä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pikaisesti. Haastattelemme ja täytämme paikkoja heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja antaa Toni Lipponen p. 040 055 1463 tai toni.lipponen@jeesipalvelut.fi

www.jeesipalvelut.fi

Kuopiolaisina tunnemme hyvin alueen ihmiset, yritykset ja toimialat. Haluamme saada oikeat työntekijät ja työpaikat kohtaamaan. Kokemuksemme ja intohimomme myötä syntyi Jeesi Henkilöstöpalvelut Oy syksyllä 2017. Olemme vakiinnuttaneet paikkamme luotettavana työnantaja Pohjois-Savon talousalueella, josta osoituksena yli 1000 solmittua työsuhdetta. Visiomme on olla toimialamme paras palveluyritys sekä tavoitettavuuden että laadun suhteen. Toimintamme perustuu luottamukseen ja pitkäaikaisiin kumppanuuksiin.

Ota meidät seurantaan myös somessa, jotta saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista työpaikoista!

www.instagram.com/jeesipalvelut

www.facebook.com/jeesipalvelut


Avoin hakemus

Jätä meille avoin hakemus, vaikka toiveittesi mukaista työpaikkaa ei olisikaan juuri nyt tarjolla. Olemme yhteydessä sinuun, mikäli hakemaasi vastaavaa työtä tulee tarjolle. Osa työpaikoista täytetään ilman erillistä työnhakuilmoitusta.

JEESAAMME SINUA TYÖNHAUSSA

Kaikki palvelumme ovat työnhakijoille luottamuksellisia ja maksuttomia. Töiden hakeminen kauttamme ei velvoita ottamaan vastaan tarjolla olevaa työtehtävää. Otamme työnhakemuksensa jättäneisiin yhteyttä, mikäli meillä on tarjota hakijan osaamisalueen tai kiinnostuksen mukaista työtä.

Katso avoimet työpaikat ja hae haluamaasi työtä. Osa työpaikoista täytetään jo hakuprosessin aikana, joten ole ripeä!