Avoimet työpaikat

Kotisiivoojia, Kuopio

Toimiala: Siivousala
Työpaikkoja: 4
Alue: Pohjois-Savo
Paikkakunta: Kuopio
Palkkaus: TES tai sopimuksen mukaan


Etsimme reippaita kotisiivoojia Kuopioon! Tarjoamme joustavan työn kotisiivouksen parissa. Kokemus siivouksesta on plussaa, mutta ei välttämätön - kokeneet palveluohjaajat ja mukavat työkaverit perehdyttävät sinut tehtävään.

Työ on kokoaikainen (ma-pe, 8-16), mutta myös keikkalaisille on töitä tarjolla! Maksamme aina vähintään TES:n mukaista palkkaa ja myös siirtymistä maksetaan kilometrikorvaus!

Mitä odotamme sinulta?

-Täsmällisyyttä ja luotettavuutta

-Joustavuutta tehdä erilaisia kohteita, eri alueilla.

-Asiakaspalveluhenkisyyttä

-Suomen kielen taitoa

Mitä tarjoamme sinulle?

-Joustavat työajat

-Palkalliset siirtymät kohteesta toiseen

-Lämminhenkisen työpaikan ja mukavat asiakkaat

-Töitä niin paljon kuin haluat tehdä

Kiinnostuitko? Mikäli vastauksesi on kyllä, jätä hakemus mahdollisimman pikaisesti. Haastattelemme ja täytämme paikkoja heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja antaa Toni Lipponen, 0400 551 463 tai toni.lipponen@jeesipalvelut.fi

www.jeesipalvelut.fi

Kuopiolaisina tunnemme hyvin alueen ihmiset, yritykset ja toimialat. Haluamme saada oikeat työntekijät ja työpaikat kohtaamaan. Kokemuksemme ja intohimomme myötä syntyi Jeesi Henkilöstöpalvelut Oy syksyllä 2017. Visiomme on olla toimialamme paras palveluyritys sekä tavoitettavuuden että laadun suhteen. Toimintamme perustuu luottamukseen ja pitkäaikaisiin kumppanuuksiin.

Ota meidät seurantaan myös somessa, jotta saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista työpaikoista!

www.instagram.com/jeesipalvelut

www.facebook.com/jeesipalvelut


Avoin hakemus

Jätä meille avoin hakemus, vaikka toiveittesi mukaista työpaikkaa ei olisikaan juuri nyt tarjolla. Olemme yhteydessä sinuun, mikäli hakemaasi vastaavaa työtä tulee tarjolle. Osa työpaikoista täytetään ilman erillistä työnhakuilmoitusta.

JEESAAMME SINUA TYÖNHAUSSA

Kaikki palvelumme ovat työnhakijoille luottamuksellisia ja maksuttomia. Töiden hakeminen kauttamme ei velvoita ottamaan vastaan tarjolla olevaa työtehtävää. Otamme työnhakemuksensa jättäneisiin yhteyttä, mikäli meillä on tarjota hakijan osaamisalueen tai kiinnostuksen mukaista työtä.

Katso avoimet työpaikat ja hae haluamaasi työtä. Osa työpaikoista täytetään jo hakuprosessin aikana, joten ole ripeä!