Avoimet työpaikat

Kirvesmies, Pohjois-Savo, Kuopio

Toimiala: Talonrakennusala
Työpaikkoja: 2
Alue: Pohjois-Savo
Paikkakunta: Kuopio
Palkkaus: TES tai sopimuksen mukaan


Haemme asiakasyrityksellemme Kuopiossa käynnissä oleviin projekteihin kirvesmiehiäTyön alla on useita uudis-, ja saneerauskohteita, joten monipuoliselle ammattilaiselle tarjoutuu mahdollisuus pidempiaikaisiin työsuhteisiin. Tarjoamme sinulle hyvät työkaverit, palkkauksen osaamisen mukaan, työterveyshuollon ja asianmukaiset työvarusteet.

Asiakasyrityksemme tarjoaa perehdytyksen toimintatapoihin ja työturvallisuuteen. 

Työntekijältä odotamme:

-kokemusta/koulutusta vastaavista tehtävistä

-työturvallisuuskorttia

-kykyä itsenäiseen työskentelyyn 

-reipasta asennetta työtä kohtaan

-suomen kielen taitoa

Kiinnostuitko? Mikäli vastauksesi on kyllä, jätä hakemus mahdollisimman pikaisesti. Täytämme paikkoja heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Lisätietoja antaa Toni Lipponen p. 040 055 1463 tai toni.lipponen@jeesipalvelut.fi

www.jeesipalvelut.fi

Kuopiolaisina tunnemme hyvin alueen ihmiset, yritykset ja toimialat. Haluamme saada oikeat työntekijät ja työpaikat kohtaamaan. Kokemuksemme ja intohimomme myötä syntyi Jeesi Henkilöstöpalvelut Oy syksyllä 2017. Olemme vakiinnuttaneet paikkamme luotettavana työnantaja Pohjois-Savon talousalueella. Visiomme on olla toimialamme paras palveluyritys sekä tavoitettavuuden että laadun suhteen. Toimintamme perustuu luottamukseen ja pitkäaikaisiin kumppanuuksiin.

Ota meidät seurantaan myös somessa, jotta saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista työpaikoista!

www.instagram.com/jeesipalvelut

www.facebook.com/jeesipalvelut


Avoin hakemus

Jätä meille avoin hakemus, vaikka toiveittesi mukaista työpaikkaa ei olisikaan juuri nyt tarjolla. Olemme yhteydessä sinuun, mikäli hakemaasi vastaavaa työtä tulee tarjolle. Osa työpaikoista täytetään ilman erillistä työnhakuilmoitusta.

JEESAAMME SINUA TYÖNHAUSSA

Kaikki palvelumme ovat työnhakijoille luottamuksellisia ja maksuttomia. Töiden hakeminen kauttamme ei velvoita ottamaan vastaan tarjolla olevaa työtehtävää. Otamme työnhakemuksensa jättäneisiin yhteyttä, mikäli meillä on tarjota hakijan osaamisalueen tai kiinnostuksen mukaista työtä.

Katso avoimet työpaikat ja hae haluamaasi työtä. Osa työpaikoista täytetään jo hakuprosessin aikana, joten ole ripeä!