Avoimet työpaikat

Tuotantotyöntekijä pahvin- ja kartonginjalostusala, Pohjois-Savo, Kuopio

Toimiala: Pahvi- ja paperiala
Työpaikkoja: 2
Alue: Pohjois-Savo
Paikkakunta: Kuopio
Palkkaus: TES tai sopimuksen mukaan


Kiinnostaako työt vastuullisessa ja ympäristöystävällisessä pakkausalan yrityksessä?

Nyt haemme Kuopion tehtaallemme mukavaan, eri-ikäiseen porukkaamme tuotannontyöntekijää. Työt ovat monipuolisia pakkausalan jalostustehtäviä. Olet näppärä koneiden ja laitteiden kanssa ja noudatat työturvallisuusohjeita.

Sinun ei tarvitse olla ammattilainen, mutta toisen asteen tutkinto esim. prosessiteollisuudesta, painoviestinnästä tai muulta soveltuvalta alalta on eduksi.

Odotamme tulevalta kesätyöntekijältämme tiimityöskentelytaitoja ja vastuullista asennetta työntekoa kohtaan. Tuotannon tehtävät edellyttävät 18 vuoden ikää ja valmiutta vuorotöihin.

Saat kattavan turvallisuus- ja tehtäväkohtaisen perehdytyksen käytännön tehtäviin kokeneilta pakkausalan ammattilaisilta. 

Herättikö ilmoitus kiinnostuksesi? Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian!

Lisätietoja antaa Toni Lipponen, 0400 551 463 tai toni.lipponen@jeesipalvelut.fi

www.jeesipalvelut.fi

Kuopiolaisina tunnemme hyvin alueen ihmiset, yritykset ja toimialat. Haluamme saada oikeat työntekijät ja työpaikat kohtaamaan. Kokemuksemme ja intohimomme myötä syntyi Jeesi Henkilöstöpalvelut Oy syksyllä 2017. Visiomme on olla toimialamme paras palveluyritys sekä tavoitettavuuden että laadun suhteen. Toimintamme perustuu luottamukseen ja pitkäaikaisiin kumppanuuksiin.

Ota meidät seurantaan myös somessa, jotta saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista työpaikoista!

www.instagram.com/jeesipalvelut

www.facebook.com/jeesipalvelut


Avoin hakemus

Jätä meille avoin hakemus, vaikka toiveittesi mukaista työpaikkaa ei olisikaan juuri nyt tarjolla. Olemme yhteydessä sinuun, mikäli hakemaasi vastaavaa työtä tulee tarjolle. Osa työpaikoista täytetään ilman erillistä työnhakuilmoitusta.

JEESAAMME SINUA TYÖNHAUSSA

Kaikki palvelumme ovat työnhakijoille luottamuksellisia ja maksuttomia. Töiden hakeminen kauttamme ei velvoita ottamaan vastaan tarjolla olevaa työtehtävää. Otamme työnhakemuksensa jättäneisiin yhteyttä, mikäli meillä on tarjota hakijan osaamisalueen tai kiinnostuksen mukaista työtä.

Katso avoimet työpaikat ja hae haluamaasi työtä. Osa työpaikoista täytetään jo hakuprosessin aikana, joten ole ripeä!