Avoimet työpaikat

Yrittäjähenkinen palveluesimies, siivousala, Pohjois-Savo, Kuopio

Toimiala: Siivousala
Työpaikkoja: 1
Alue: Pohjois-Savo
Paikkakunta: Kuopio
Palkkaus: Sopimuksen mukaan


Haemme YRITTÄJÄHENKISTÄ PALVELUESIMIESTÄ siivousalan yritykseen Kuopioon.

Työssäsi vastaat yrityksen päivittäisestä toiminnasta, eli sinulle kuuluu työn organisointi, työntekijöiden johtaminen, asiakashankinta kuin myös itse siivoustyö. Toivomme että tuot omia ideoitasi yrityksen pyörittämiseen ja haluamme että teet siitä omanlaisesi kokonaisuuden. Valmiita asiakkuuksia on, mutta sinun tulee myös huolehtia uusien asiakkaiden hankkimisesta. 

Työsi on monipuolista, haastavaa sekä vastuullista eivätkä työpäivät ole keskenään samanlaisia. Teet töitä hymyssä suin ja pilke silmäkulmassa. Kannustamme uuden oppimiseen ja lisätaitojen kartuttamiseen. Tarjoamme sovittavissa olevan, kilpailukykyisen palkan. 

Toivomme sinulta:
 - alalle soveltuvaa koulutusta.
 - aikaisempaa kokemusta esimiestehtävistä.
 - hyvää suomen kielen taitoa.
 - tyydyttävää englannin kielen taitoa.
 - hyvät johtamis- ja organisointitaidot.
 - erinomaiset asiakaspalvelutaidot.  

Kiinnostuitko? Mikäli vastauksesi on kyllä, jätä hakemus mahdollisimman pikaisesti. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja antaa Toni Lipponen, 0400 551 463 tai toni.lipponen@jeesipalvelut.fi

www.jeesipalvelut.fi

Kuopiolaisina tunnemme hyvin alueen ihmiset, yritykset ja toimialat. Haluamme saada oikeat työntekijät ja työpaikat kohtaamaan. Kokemuksemme ja intohimomme myötä syntyi Jeesi Henkilöstöpalvelut Oy syksyllä 2017. Visiomme on olla toimialamme paras palveluyritys sekä tavoitettavuuden että laadun suhteen. Toimintamme perustuu luottamukseen ja pitkäaikaisiin kumppanuuksiin.

Ota meidät seurantaan myös somessa, jotta saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista työpaikoista!

www.instagram.com/jeesipalvelut

www.facebook.com/jeesipalvelut


Avoin hakemus

Jätä meille avoin hakemus, vaikka toiveittesi mukaista työpaikkaa ei olisikaan juuri nyt tarjolla. Olemme yhteydessä sinuun, mikäli hakemaasi vastaavaa työtä tulee tarjolle. Osa työpaikoista täytetään ilman erillistä työnhakuilmoitusta.

JEESAAMME SINUA TYÖNHAUSSA

Kaikki palvelumme ovat työnhakijoille luottamuksellisia ja maksuttomia. Töiden hakeminen kauttamme ei velvoita ottamaan vastaan tarjolla olevaa työtehtävää. Otamme työnhakemuksensa jättäneisiin yhteyttä, mikäli meillä on tarjota hakijan osaamisalueen tai kiinnostuksen mukaista työtä.

Katso avoimet työpaikat ja hae haluamaasi työtä. Osa työpaikoista täytetään jo hakuprosessin aikana, joten ole ripeä!