Avoimet työpaikat

Sahatyöntekijä, Pohjois-Savo, Iisalmi

Toimiala: Teollisuus/tuotanto
Työpaikkoja: 2
Alue: Pohjois-Savo
Paikkakunta: Iisalmi
Palkkaus: TES/Sopimuksen mukaan


Haemme asiakkaallemme Iisalmeen sahatyöntekijää.

Työssäsi pääset tutustumaan monipuolisiin työtehtäviin sahatuotannon eri vaiheissa. Valittu henkilö tulee saamaan kattavan perehdytyksen tehtäviin, joten kokemus alan työtehtävistä ei ole välttämättömyys. Metsäalan kokemus on kuitenkin eduksi. Työ on kokoaikainen ja kaksivuorotyötä. 

Toivomme sinulta:

-reipasta ja rehtiä työotetta

-tiimityöskentelykykyä

-tietokoneen käyttötaitoa.


On myös mahdolliuus vakituiseen työpaikkaan.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Mikäli vastauksesi on kyllä, jätä hakemus palkkatoiveineen oheisen linkin kautta mahdollisimman pikaisesti, viimeistään 25.2.2022. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

http://www.jeesipalvelut.fi/avoimet-tyopaikat


Lisätietoja antaa Olli-Matti Nuutinen p. 0400 551 437 tai olli-matti.nuutinen@jeesipalvelut.fi

Paikallisena yrityksenä tunnemme hyvin alueen ihmiset yritykset ja toimialat. Haluamme saada oikeat työntekijät ja työpaikat kohtaamaan. Kokemuksemme ja intohimomme myötä syntyi Jeesi Henkilöstöpalvelut Oy syksyllä 2017. Olemme vakiinnuttaneet paikkamme luotettavana työnantaja Pohjois-Savon talousalueella. Visiomme on olla toimialamme paras palveluyritys sekä tavoitettavuuden että laadun suhteen. Toimintamme perustuu luottamukseen ja pitkäaikaisiin kumppanuuksiin.

Ota meidät seurantaan myös somessa jotta saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista työpaikoista!

www.instagram.com/jeesipalvelut

www.facebook.com/jeesipalvelut


Avoin hakemus

Jätä meille avoin hakemus, vaikka toiveittesi mukaista työpaikkaa ei olisikaan juuri nyt tarjolla. Olemme yhteydessä sinuun, mikäli hakemaasi vastaavaa työtä tulee tarjolle. Osa työpaikoista täytetään ilman erillistä työnhakuilmoitusta.

JEESAAMME SINUA TYÖNHAUSSA

Kaikki palvelumme ovat työnhakijoille luottamuksellisia ja maksuttomia. Töiden hakeminen kauttamme ei velvoita ottamaan vastaan tarjolla olevaa työtehtävää. Otamme työnhakemuksensa jättäneisiin yhteyttä, mikäli meillä on tarjota hakijan osaamisalueen tai kiinnostuksen mukaista työtä.

Katso avoimet työpaikat ja hae haluamaasi työtä. Osa työpaikoista täytetään jo hakuprosessin aikana, joten ole ripeä!