JEESI-HENKILÖSTÖVUOKRAPALVELUT

Jeesi-Henkilöstövuokrauspalvelut

Epäonnistunut rekrytointiprosessi on yritykselle kallis rasti. Osaavalla henkilöstövuokrauksella optimoitte yrityksenne henkilöstöresurssit joustavasti ja kustannustehokkaasti sekä pitkä- että lyhytaikaisissa työvoimatarpeissa.

Henkilöstövuokraus on yrityksen vaihtoehto tilanteissa, joissa omien olemassaolevien henkilöstöresurssien kasvattaminen voi olla kannattamatonta. Tällaisia tilanteita voivat olla esimerkiksi projektiluontoiset työt.

Etsimme oikeat henkilöt nopeasti

Henkilöstövuokraus on oikea valinta, kun yrityksellänne ilmaantuu nopea tai hetkellinen tarve lisätyövoimasta. Silloin rekrytointiprosessi pitää käydä nopeasti ja tehokkaasti läpi. Vuokrahenkilöstön avulla pystytte esimerkiksi tasaamaan ruuhkahuippuja sekä paikkaamaan lomia ja poissaoloja.

Etsimme oikeat henkilöt tarvittaessa nopeallakin aikataululla. Hoidamme puolestanne sopimukset, palkkahallinnon ja kaikki työnantajavelvoitteet, myös työterveyspalvelut. Henkilöstövuokrauspalvelu on vaivaton ja riskitön tapa löytää sopivimmat tekijät, sijaiset ja tuuraajat.

YRITYSTEN YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Tarvitsetko uuden työntekijän? Suunnitteletetko projektia? Laajennatko toimintaa? Lisätyövoimaa nykyisen työn loppuun saamiseen? Kausityöntekijää? Rekryapua? Lisätietoja?

Voit laittaa meille alustavaa kyselyä työntekijöistä ja palveluistamme tai kysyä lisätietoja. Tämä ei velvoita sinua mihinkään. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Meillä saattaa olla juuri sinulle sopivia työntekijöitä valmiina!

Lomakkeeseen pääset alla olevasta linkistä.