JEESI-RMP-REKRYTOINTIPROSESSI

UUSIA TUULIA REKRYTOINTIIN: MOTIVAATIOPROFIILIN HYÖDYNTÄMINEN REKRYTOINTIPROSESSISSA!

Jeesipalvelut on alkanut tekemään yhteistyötä valmentavan ohjauksen ja motivaatiovalmennuksen konsultaatiopalveluyritys OpoCoaching Oy:n kanssa. Opocoaching Oy tarjoaa rekrytointiprosessiin hyödynnettäväksi tieteellisesti tutkitun ja maailmalle laajalle levinneen motivaatiotyökalun, RMP-motivaatioprofiilin. RMP-motivaatioprofiili tehdään netissä ja se puretaan pätevän RMP-motivaatiovalmentajan kanssa henkilökohtaisesti. Yhteistyö on meille helppoa: Opocoaching Oy:n motivaatiovalmentaja Leena Ståhlbergin palvelut ovat tuttuja Jeesipalveluille ja avoin viestintä kaikkien prosessin osapuolten välillä tekee prosessista mutkatonta ja helppoa. 

RMP-MOTIVAATIOPROFIILI (REISS MOTIVATION PROFILE) REKRYTOINNIN TUKENA

Steven Reissin motivaatioteoria ja 16 elämän perustarvetta.
Reiss Motivaatioprofiili (RMP) on kyselyyn perustuva analyysi, joka antaa kattavan kuvan ihmisen koko motivaatio- ja perustarverakenteesta. Reiss Motivaatioprofiilin tieteellinen pohja tulee amerikkalaisen psykologian professori Steven Reissin toteuttamista laajoista motivaatiotutkimuksista ja niiden pohjalta laaditusta motivaatioteoriasta. Kullakin meistä on oma yksilöllinen motivaatiorakenteemme, jossa 16 psykologista elämän perusmotiivia näyttäytyvät erilaisin, yksilöllisin intensiteetein. Elämän perusmotiivit muotoutuvat sekä geeniperimämme että kasvuympäristömme ja kokemustemme mukaan ja ne ovat tutkimusten mukaan suhteellisen pysyviä läpi elämän. Tämän vuoksi ne tarjoavat meille luotettavaa ja olennaista tietoa yksilön toimintatavoista ja häntä työelämässä parhaaseen tulokseen siivittävistä olosuhteista.
 

RMP:N HYÖDYT REKRYTOINNISSA

• Selkeä määrittely rekrytointitarpeista
• Oikea ihminen löydetään oikealle paikalle
• Ns. virherekrytointien mahdollisuus vähenee
• Laadukas rekrytointiprosessi ylläpitää positiivista työnantajamielikuvaa
• RMP-motivaatioprofiili lisää yksilön itseymmärrystä ja sitä kautta hyvinvointia, tyytyväisyyttä ja tehokkuutta
 

RMP-REKRYTOINTIPROSESSIN VAIHEET

1. Rekrytointitarpeen suuntaviivat: Työnantaja + valmentaja + Jeesipalvelut: Mikä on toimenkuva? Millaista henkilöä olemme etsimässä? (1h)
2. Työnhakijalle (tai useammalle) teetetään RMP-motivaatioprofiili, jonka sertifiotu RMP-motivaatiovalmentaja purkaa henkilökohtaisessa RMP-purkukeskustelussa (1,5h).
3. Työnantajan kanssa käydään palautekeskustelu, jossa RMP-motivaatiovalmentaja antaa oman arvionsa testatun henkilön soveltuvuudesta toimenkuvaan. Mikäli RMP-profiili on teetetty useammalle hakijalle, antaa valmentaja profiilikeskusteluihin pohjautuvan arvionsa työtehtävään motivaatioidensa perusteella soveltuvimmasta ehdokkaasta (1,5h).

Kiinnostuitko? Haluatko lisätietoja? Ole yhteydessä, suunnitellaan sinulle sopiva paketti. Hinta räätälöidään aina yksilöllisesti ja tapauskohtaisesti, riippuen teetettävien RMP-profiilien määrästä. Ensimmäiset Jeesin RMP-rekrytointiprosessit tehdään nyt tutustumishinnoin!

Lisätiedot: Mikko RIssanen, puh 044 5354 555, mikko.rissanen@jeesipalvelut.fi

YRITYSTEN YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Tarvitsetko uuden työntekijän? Suunnitteletetko projektia? Laajennatko toimintaa? Lisätyövoimaa nykyisen työn loppuun saamiseen? Kausityöntekijää? Rekryapua? Lisätietoja?

Voit laittaa meille alustavaa kyselyä työntekijöistä ja palveluistamme tai kysyä lisätietoja. Tämä ei velvoita sinua mihinkään. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Meillä saattaa olla juuri sinulle sopivia työntekijöitä valmiina!

Lomakkeeseen pääset alla olevasta linkistä.